28 / 04 / 2024

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 



Gümüş yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Geçen sene yatırımcısına en çok kazanç sağlayan yatırım aracı gümüşte son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?'' sorularını araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün baskı altında olduğunu söyleyerek, yeni rotasını açıklası.

GÜMÜŞ BASKI ALTINDA!

Son zamanlarda hem altın hem de gümüş fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. İslam Memiş, gümüşün de altın gibi baskı altında olduğunu belirterek yatırımcıları uyardı.  İslam Memiş, gümüşün gram fiyatı, diğer metallerin TL bazlı fiyatları da yukarı yönlü hareketlerini sürdürecek diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı.

İslam Memiş, gümüş almak isteyenler de bu düşüşlerin kısa vadede kalıcı olmayacağını bilmesi gerekiyor dedi.

12 Eylül Salı gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 12 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

12 EYLÜL 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar arama motorlarında ''bugün gümüş ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gümüş bugün güne 0,35  düşüşle başladı. Gümüşün gram alış fiyatı 19,68 lira, gümüşün gram satış fiyatı 20,50 liradan işlem görüyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,01 dolardan işlem görüyor.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön