27 / 04 / 2024

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafat değer kaybeden gümüş haftaya yükselişle başladı. Yatırımcılar ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

'GÜMÜŞTE YÜKSELİŞE HAZIRIM'

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini açıkladı. Bu konuda ''Gümüşte yükselişe hazırım' diyerek 22,80-24,80 dolar aralığını takip edeceğini aktardı. Memiş, ge.çen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunun altını çizdi. Gümümüşün bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağını söyleyen Memiş, yatırımcılara ellerindeki gümüşlere sahip çıkmalarını söyledi. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı kaç TL? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları kaç TL? 19 Eylül 2023 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları...

 Gümüşte hızlı yükselişe hazırım diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

19 EYLÜL SALI GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 

19 Eylül 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Güncel alış satış fiyatları kaç TL?'' sorularını araştırıyor.  Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,33 dolardan işlem görüyor. Gümüşün grama alış fiyatı 20,089 lira, satış fiyatı ise 20,88 liradan işlem görüyor. 

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altında treni kaçıranlara güzel haber geldi: Gram Altın almak isteyenlere müjde üstüne müjde!

Gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön