29 / 04 / 2024

Altın fiyatları uçacak! İslam Memiş, gram altın ve gümüşe yatırım yapacağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları uçacak! İslam Memiş, gram altın ve gümüşe yatırım yapacağı tarihi açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Yurt içinde dolar/TL kurundaki hızlı yükselişe rağmen ons altın fiyatları düşüşünü takip eden gram altın da 1015 liraya kadar düştü. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 1 Eylül tarihinin altını çizdi.



Piyasalar, ABD enflasyon verisindeki gerileme ve Merkez Bankası Fed yetkililerinden gelen şahin mesajlarla Eylül ayında 75 baz puan olasılığını yeniden fiyatlandı. Bu gelişmelerle dolar endeksi 108 üzerine çıkarak 15 Temmuz sonrası en yüksek seviyede. Altın fiyatları ise 1.750 dolara gerileyerek Ağustos ayının en düşük seviyesini gördü. Piyasada gözler şimdi ise Fed Başkanı Jerome Powell’ın önümüzdeki hafta Jackson Hole sempozyumunda yapacağı konuşmaya döndü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön