29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın ve gümüş tutanlara tarihi uyarı!

İslam Memiş'ten altın ve gümüş tutanlara tarihi uyarı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara uyarıda bulunarak altın ve gümüşleri ellerinden çıkarmamalarını söyledi.



Deneyimli ekonomist İslam Memiş, ekonomi gündemine ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulundu ve altın yatırımcılarını uyardı.

Kişisel sosyal medya hesabından video yayınlayan Memiş, hem altın hem de gümüşün büyük değer kazanacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Cuma günü sert düşüşler sert yükselişler gördük. Yani yatırımcısını hem altın tarafından he gümüş tarafında cuma günü ciddi bir panik yaşattılar. Bu panikle satış yapanlar varsa geride bıraktığımız cuma günü ciddi canları yandı, ciddi de zarar ettiler. Çünkü diğer videolarımda da sık sık ifade ettiğim gibi değerinin çok çok altında bir altın ve gümüş fiyatı var.

İslam Memiş ten altın ve gümüş tutanlara tarihi uyarı!

Bu seviyeler ciddi bir alım fırsatı sunuyor. Siz siz olun elinizdeki altın ve gümüşleri satmayın kaptırmayın. Ciddi bir savaş var. Bu psikolojik savaşın yenileni siz olmayın uyarılarım vardı. Bu uyarılarım devam ediyor. Kesinlikle korku ve panikle varlıklarınızı satmayın bozdurmayın. Beklemeye devam edin."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön