16 / 05 / 2024

Altın fiyatları uçacak! İslam Memiş, gram altın ve gümüşe yatırım yapacağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları uçacak! İslam Memiş, gram altın ve gümüşe yatırım yapacağı tarihi açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Yurt içinde dolar/TL kurundaki hızlı yükselişe rağmen ons altın fiyatları düşüşünü takip eden gram altın da 1015 liraya kadar düştü. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 1 Eylül tarihinin altını çizdi.



Gram altın ise küresel altın piyasalarındaki düşüşten etkilenerek dün 1015 liraya kadar düştü. Altının gram fiyatına ilişkin tahminde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise, “Ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip edeceğim. Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler beklemekteyim. 1 Eylül itibari ile yükselişi altın ve gümüş tarafında beklemekteyim" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön