29 / 04 / 2024

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. Gümüşteki yükselişi kaleme alan Memiş, alım satım yapmak isteyenlerin sessizce beklemelerini söyledi.

Nisan ayının ilk hfatasında yeni rekor denemesi yapan gümüşün yükselmeye devam ettiğini ve 2023 yılının gümüş yılı olacağını kaydetti. İslam Memiş: ''2023 altın ve gümüş yılı. Ondan şüphemiz yok. Ama şimdi değil.'' diyerek asıl yükselişlerin yıl sonuna kadar görüleceğini ifade etti. 

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ İÇİN HEDEF BELİRLEDİ!

Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş, bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olma yolunda ilerliyor. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının sene sonuna kadar 25 TL seviyelerine kadar yükseleceğini belirtti. Memiş yatırımcılara seslenerek, bu süreçte sabırlı olmalarını söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? 9 Ağustos 2023 gümüş fiyatları.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 9 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadari 1 gram gümüş kaç lira, gümüş fiyatları ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Gümüşün ons fiyatı bugün 22,71 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 19,58 lira, satış fiyatı ise 20,23 liradan işlem görüyor.

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön