28 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.



Altından sonra en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gümüşün güncel fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Gümüş geçen sene yatırımcısına en çok kazanç sağlayan yatırım aracı olurken yatırımcılar bu sene gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyerek rakam açıkladı.

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA YÜKSELİŞLER BEKLİYORUM!

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini ve yatırımcısına kazandıracağını söyleyen Memiş '' Altın ve gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini açıkladı. Bu seviyelerden sonra asıl yükselişlerin başlayacağını belirten Memiş, ''Ekim itibariyle altın ve gümüş fiyatlarında agresif yükselişler ile gerçek değerlerini bekliyorum. Altın ons da ilk hedef 2.150 dolar, gümüş ons da ilk hedef 26 dolar  olacak şekilde.'' ifadelerini kullandı.

24 Ağustos gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş alış satış fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? 24 Ağustos Perşembe gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI

24 Ağustos Perşembe gümüş fiyatları gümüş almak ve bozdurmak isteyen yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Gümüşün ons fiyatı 24,14 dolardan değerleniyor. Gümüşün gram alış fiyatı 20,99 lira, satış fiyatı ise 21,772 liradan işlem göryor.

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 730 bin TL oldu!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Hazine, DİPS ile dolar cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön