06 / 05 / 2024

taraklı termal dönem fiyatları

taraklı termal dönem fiyatları

Taraklı Termal dönem fiyatları kapsamında Temmuz dönemi fiyatı 20 bin 125 lira olarak belirlendi.1.250 adet dairenin yer aldığı projede devremülk satışları 15 günlük olarak belirlendi...

Taraklıtermal! Ocak dönemi 13 bin 225 lira!

Taraklıtermal 'de Ocak dönemi fiyatı 13 bin 225 lira olarak belirlendi. Sakarya Taraklı 'da yer alan projede yüzme havuzu, alışveriş alanları, eğlence ve spor alanları, hamam bulunuyor...

Özak GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide finansal raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem finansal raporunu yayınladı.

Yeni Gimat GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 30 Haziran 2016 tarihinde sona eren 6 aylık ara dönem konsolide olan sorumluluk beyanını yayınladı.

Enka İnşaat ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem finansal raporunu yayınladı.

Akiş GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem konsolide olan faaliyet raporunu açıkladı.

Saf GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem konsolide olan faaliyet raporunu açıkladı.

Reysaş GYO 2. dönem vergi beyannamesini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Yeşil GYO ara dönem finansal raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, ara dönem finansal bilgilerine ilişkin raporlarını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Tek- Art İnşaat ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Anonim Şirketi, ara dönem faaliyet raporu hakkında sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sinpaş GYO ara dönem finansal raporunu açıkladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem finansal raporunu açıkladı.

taraklı termal dönem fiyatları Haberi

taraklı termal dönem fiyatları


Ada Çelik İnşaat 'ın Sakarya Taraklı 'da yaşama geçirdiği Taraklı Termal 'de satış süreci devam ediyor.


Taraklı Termal dönem fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Taraklı Termal dönem fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


1.250 adet konutun yer aldığı Sakarya Taraklı Termal 'de devremülk satışları 15 günlük olarak belirlendi. 


Taraklı Termal dönem fiyatları!

10 Temmuz-24 Temmuz dönemi peşin fiyatı 20 bin 125 lira, vadeli fiyatı 23 bin 261 lira,

6 Ocak-20 Ocak dönemi peşin fiyatı 13 bin 225 lira, vadeli fiyatı 15 bin 293 lira,

12 Mart-26 Mart dönemi peşin fiyatı 11 bin 500 lira, vadeli fiyatı 13 bin 292 lira olarak belirlendi.


İstanbul'a 2 saat mesafede yer alan Taraklı Termal 'de Zümrüt Evler, Yakut Evler ve Safir Evler adlı etaplar yer alıyor.


Ada Çelik...