14 / 05 / 2024

Tareq Srour Malah

Tareq Srour Malah

TM Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Tareq Srour Malah Müdürlüğü'nde kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Neamah K.Jawad Jawad, Zınah Tareq H. Al-Mahdawı tarafından kuruldu.

Tdh Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tdh Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tareq Hasan M. Iflaıfel tarafından kuruldu.

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Hejazi tarafından kuruldu.

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tareq Zaim tarafından kuruldu.

HB2 İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

HB2 İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tareq Al Basiri tarafından kuruldu.

Iman Srour İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iman Srour İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zakarıya Hassouna, Mohammed Hassouna ve Abır Hassouna ortaklığında kuruldu. 

A K M İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A K M İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Altrad tarafından kuruldu. 

Plannıng Skılls Gayrimenkul İnşaat Mobilya Mutfak Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plannıng Skılls Gayrimenkul İnşaat Mobilya Mutfak Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Alsayb, Imad Al Shayb, Safaa Alsaeb ve Zıad Alshayb ortaklığında kuruldu. 

S3 Mimarlık Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S3 Mimarlık Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Mohammad Nour Srour ve İbrahim Srouji ortaklığında kuruldu.

Hüseyni Group Yatırım İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyni Group Yatırım İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Abdurrahim Tavli, Osamah Tareq Noori Noori ve Husam Tareq Nazım Hazım imzasıyla kuruldu.

Al Mallah İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mallah İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maher Srour ve Mhd Akram Srour ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

TM Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TM Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Tareq Srour Malah Müdürlüğü'nde kuruldu.

Tareq Srour Malah Haberi

Tareq Srour Malah

TM Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Tareq Srour Malah Müdürlüğü'nde kuruldu.


TM Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı...