18 / 05 / 2024

Tarihe Saygı Parkı opet

Tarihe Saygı Parkı opet

OPET, başlattığı "Tarihe Saygı Projesi"nin 7'nci yılında Tarihe Saygı Parkı'nı açılışından beri üçüncü kez yeniledi

OPET Çanakkale Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek!

OPET, Tarihe Saygı Projesi'yle Çanakkale'nin merkeze bağlı olan Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek. 

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Cer İstanbul: Tarihe saygılı bir proje!

Ege Yapı ve Emlak Konut, İstanbul'un en köklü yerleşim yerlerinden biri olan Yedikule'de çok özel bir projeye, Cer İstanbul’a imza atıyor…

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Manisa'da Tarihe Saygı Projesi devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi Alaca Hamamı'nı gün yüzüne çıkarmak amacıyla önceki dönem başlattığı kamulaştırma çalışmaları, hamamın batı cephesiyle devam etti. Projede 3 katlı bina ve arsanın da kamulaştırması gerçekleşti.

Manisa Ulu Camii restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihe saygı projesi kapsamında, ‘Ulu Camii ve Medresesi’nin’ restorasyonunun, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasıyla ilgili protokolün imzalandığını söyledi...

Fikirtepe Brooklyn Park'ta minimum 379 bin liraya!

Fikirtepe'nin marka projesi "Brooklyn Park"ın lansmanı, Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında yükselen prestij projesinin yönetimi, medya ve sektörün saygın isimleriyle bir araya geldi.

Dramalılar Köşkü’ne iki ödül birden verildi!

Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü'nü kamulaştırıp Kent Arşivi ve Müzesi olarak İzmirlilerin kültür ve sanat hayatına kazandırdı. Proje "Özgün İşlevin Değiştirildiği Esaslı Onarım' dalında Tarihe Saygı, Yerel Koruma ödülünü kazandı.

Aliağa Belediyesi'nin camii projesine tarihe saygı ödülü geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürel mirasa saygı gösterilmesi ve tarihi yapıların korunmasını teşvik etmek amacıyla “Tarihe Saygı -Yerel Koruma Ödülleri”nde Camii Restorasyon projesiyle Aliağa Belediyesine anlamlı bir ödül geldi...

Tarihe Saygı Parkı açılışından beri 3. kez yenilendi!

OPET, başlattığı "Tarihe Saygı Projesi"nin 7'nci yılında Tarihe Saygı Parkı'nı açılışından beri üçüncü kez yeniledi

Çanakkale Tarihe Saygı Parkı yenilendi!

Çanakkale Savaşı'nın canlandırıldığı Tarihe Saygı Parkı, OPET tarafından yenilendi...

Double Park Residence lansmanı yapıldı! 128 bin 421 TL!

Türkiye'nin iki saygın şirketler grubu Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı işbirliğiyle Bağcılar Mahmutbey Kavşağı'nda yükselen Double Park Residence fiyatları 128 bin 421 TL'den başlıyor.

Tarihe Saygı Parkı opet Haberi

Tarihe Saygı Parkı opet
OPET, Gelibolu Yarımadası'nı çağdaş bir görünüme kavuşturmak ve bölgesel kalkınma sağlamak amacıyla başlattığı "Tarihe Saygı Projesi"nin 7'nci yılında çalışmalarına devam ediyor. Projenin önemli bir parçası olan "Tarihe Saygı Parkı" açılışından bu yana üçüncü kez...