15 / 05 / 2024

tarihi Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü satılıyor

tarihi Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü satılıyor

Ahmet Paşa Konağı, Tırnakçı Yalısı, Muharem Nuri Birgin Yalısı ve Alman Misafirhanesi olarak da bilinen Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü 33 milyon 389 bin 912 TL bedelle 7 Kasım 2014 günü İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Deprem profesörü Prof. Ahmet Ercan'dan şok açıklama: 2045'ten önce deprem beklemiyorum!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi ile 2045'ten önce deprem beklemediğini belirtti.

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Kayıp hurdaları satarak iki villa aldı!

Çeşme Belediyesi'ne ait hurdalıkta 2 milyon liralık malzeme kaybolmuştu. Konuyla ilgili çalışma yapan ilgili ekipler Fen İşleri Müdür Vekili Ahmet Ç. nin mal varlığında ani artış tespit edince rapor hazırladı. 

İzmir depremi Türkiye’yi uyardı!

İzmir'de yaşanan depremde birçok bina yerle bir olurken, çok sayıda apartman da kullanılmaz hale geldi. Bu yıkımlarının nedeni halen tartışılırken Maltepe Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Utku Yazgan, İzmir depreminin Türkiye'yi uyardığını dile getirdi.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

Kuzey Anadolu fay kırığı gezisi tepki çekti!

Jeofizik profesörü Övgün Ahmet Ercan'ın, yarın düzenleyeceği gezide Kuzey Anadolu Kırığı görülebilecek. Ahmet Ercan'ın düzenlediği bu gezi, deprem uzmanları tarafından yorumlandı...

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

Selimiye Camisi'nin tapusu sergilendi!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 172'nci yıldönümü sebebiyle bir sergi düzenlendi. Sergide Selimiye Camisi, İkinci Bayezid Camisi ve tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın tapularına yer verildi.

Müteahhit Ahmet Kuzgun öldürüldü!

AHT Life Yapı sahibi müteahhit Ahmet Kuzgun, kendi ofisinde namaz kılarken bir çalışanı tarafından öldürüldü. Ahmet Kuzgun'un tabanca ile öldürüldüğü öğrenildi.

Kocaeli'deki Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephe çalışmalarını tamamladı.

tarihi Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü satılıyor Haberi

tarihi Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü satılıyor

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 18 pafta, 4 cilt, 333sayfa, 368 ada, 25 parsel sayılı 1.200,00 metrekare  yüzölçümünde bahçeli ahşap ev vasfındaki taşınmaz olan Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü 33 milyon 389 bin 912 TL bedelle 7 Kasım 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arasında İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu bahçeli ahşap ev ve arsa vasfındaki taşınmazlar: İstanbul İli, Üsküdar İlçesi,Salacak Mahallesi, Muhtar Tahsin Şahin Sokak No: 1 adresinde bulunuyor. 


İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 18 pafta,4 cilt, 335 sayfa, 368 ada, 27 parsel sayılı 446.00 metrekare yüzölçümünde arsa vasfındaki taşınmaz; beyanlar bölümünde, 30.03.2006 tarih ve 2586 yevmiye ile 04.05.2006 tarih ve 3755 yevmiye ile Kültür Varlığı Şerhi ve...