16 / 05 / 2024

tarihi galatasaray polis merkezi

tarihi galatasaray polis merkezi

1934 yılında alınan kararla İstanbul'da 12 tane eski resmi kurum binası satılacakmış. Satılacak binalar arasında Galatasaray Polis Merkezi binasıyla Şişhane Karakolu binası da varmış. Galatasaray Polis Merkezi'nin fiyatı 120 bin liraymış.

31. Dönem POMEM başvuruları ne zaman? POMEM polis alımında son durum

Polis adayları, heyecanla 31. Dönem POMEM başvurularının açılmasını bekliyor. Yakın tarihte açıklanan 30. Dönem POMEM mülakat sonuçları, sonraki polis alımı başvurularının ne zaman yapılacağına dair merakı artırdı.  Peki, 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman başlayacak?

Bekçilik sınav tarihi belli oldu! Polis Akademisi, 2023/1. Dönem bekçilik sınavı ne zaman, saat kaçta?

Polis Akademisi, 2023/1. Dönem bekçilik sınavı tarihi Polis Akademisi Başkanlığı açıklamasıyla netlik kazandı. İşte bekçilik sınavına ilişkin tüm detaylar...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvurular başladı mı, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

2023 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav tarihi açıklandı: Bekçi sınavı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 

Bu yıl 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav tarihi belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı, sınavın tarihini ve saatini açıkladı. İşte başvuru detaylarına ilişkin tüm merak edilenler...

2023 PMYO başvuru tarihi! 2023 polis alımı başvuruları ne zaman? 2023 PMYO kaç kişi alınacak?

2023 yılı PMYO polis alımı, binlerce gencin gündemini oluşturuyor. Peki 2023 polis alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? 27 bin TL'lik promosyonda şok! Şimdi bu tarihe bakın!

Polis promosyonu ödeme tarihi ile ilgili araştırmalar gündemdeki yerini koruyor. Peki EGM polis maaş promosyonu kaç TL? Polis promosyonu ne zaman ödenecek? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Polis Akademisi 3250 bekçi alınacağını açıkladı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Polis Akademisi 3250 bekçi alacağını duyurmuştu. Bekçi olmaya hayalini kuran binlerce kişi merakla başvuru tarihi ve başvuru şartlarını bekliyordu. Polis Akademisi’nden 3250 bekçi alımıyla ilgili açıklama geldi.

Polis adayları dikkat! 28. Dönem POMEM mülakat yeri ve tarihi açıklandı! İşte ayrıntıları...

28. Dönem POMEM mülakatlarının tüm detayları belli oldu. Polis Akademisi mülakata girecek adayların mülakat yerlerini ve tarihlerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Jandarma bekçi alımı ne zaman? EGM PA 2022 bekçi alımı şartları belli oldu mu? İşte başvuru tarihi…

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Polis Akademisi’nde eğitim görecek 10 bin bekçi alımı yapılacak. Daha önce Jandarma ve EGM bünyesine 10 bin bekçi alımı yapılacağı duyurulmuştu. Bekçi alımı için başvuru şartları ve tarihi konusunda açıklama bekleniyor.

Kayseri'de 2 katlı tarihi evin çatısı çöktü!

Kayseri'de 2 katlı tarihi evin çatısı restorasyon yapılması sonudunda çöktü ve 2 işçi yaralandı. Polis olayla ilgili incelemelerde bulundu. 

Topkapı'daki tarihi surlar çöktü!

Topkapı'da bulunan tarihi surlarda çökme meydana geldi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi...

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin önümüzdeki süreç içerisinde Emlak Konut ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı grup tarihi mabedi yeniden kazanmak.

tarihi galatasaray polis merkezi Haberi

tarihi galatasaray polis merkezi

Satılacak resmi binalar

Satılığa çıkarılacak 12 resmi bina arasında Galatasaray merkezi de var

Resmi daire olarak kullanılan eski binaların satılması hakkındaki kanun mucibince tatbikata geçmek üzere şehrimizde Maliye Vekaleti namına tetkikatta bulunan heyet mesaisini bitirmiştir.

Heyet tarafından bu hususta hazırlamakta olan rapor bugünlerde tamamlanarak vekalete gönderilecektir.

Öğrendiğimize göre, heyet İstanbul'da mevcut 12'sinin satılmasına lüzum göstermiştir.


 

Galatasaray Polis Merkezi ile Şişhane Karakolu ve Yenicami civarında şimdi depo olan bir bina da bunlar arasındadır.