29 / 04 / 2024

Tarihi Göztepe İstasyonu

Tarihi Göztepe İstasyonu

İsmini vermek istemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilisi Marmaray çalışmaları kapsamında İstanbul Anadolu yakasındaki Göztepe tren istasyonunun yıkılmayacağını söyledi. Yeni istasyon eski istasyonun 400 metre yakınına yapılacak....

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun Göztepe İstasyonu inşa çalışmaları başladı.Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşacak.

Zer Göztepe Konutları teslim tarihi!

Zer Göztepe Konutları üç panoramik blok olarak Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan proje 85 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

Kazlıçeşme Göztepe arası 15 dakikaya iniyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açılmasına günler kalan Avrasya Tüneli'yle ilgili "20 Aralık'tan itibaren inşallah araçlar, Tarihi Yarımada'yı gezmeden yaklaşık 15 dakikada Kazlıçeşme'den Göztepe'ye gidebilecek hale gelecek" dedi.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

Göztepe Özgürlük Parkı'na OMGİ mi kurulacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şu anda 4 dev gökdelenin yükseldiği eski arazinin hemen yanı başında bulunan Göztepe Özgürlük Parkı'na Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu (OMGİ) kurulması için Kadıköy Belediyesi'nden görüş istedi.

Göztepe'de Otomatik Meteoroloji İstasyonu için yer aranıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şu anda 4 dev gökdelenin yükseldiği eski arazinin hemen yanı başında bulunan Göztepe Özgürlük Parkı'na Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu (OMGİ) kurulması için Kadıköy Belediyesi'nden görüş istedi.

Pırlanta Göztepe Evleri Kadıköy teslim tarihi!

Pırlanta Göztepe Evleri Kadıköy projesinde dairelerin fiyatları 512 bin liradan başlıyor. Erkan İnşaat'ın projesi Pırlanta Göztepe Evleri'nde sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde 30 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. İstanbul Kadıköy'de yükselen Pırlanta Göztepe projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor...

İstasyonpark Göztepe teslim tarihi!

İstasyonpark Göztepe projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor. İstanbul Kadıköy'de yer alan İstasyonpark Göztepe projesi 2017 yılı yazında teslim ediliyor...

Tarihi Göztepe İstasyonu Haberi

Tarihi Göztepe İstasyonu

İsmini vermek istemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilisi Marmaray çalışmaları kapsamında İstanbul Anadolu yakasındaki Göztepe tren istasyonunun yıkılmayacağını söyledi. Yetkili, yeni istasyonun eski istasyonun 400 metre kadar uzağına yapılacağını iddia etti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı henüz konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmadı.


Marmaray projesi kapsamında Göztepe Tren İstasyonu’nun yıkılacağı iddialarını sabah saatlerinde Hurriyet.com.tr haberleştirmiş, söz konusu haber sosyal medya ve internette hızla yayılıp büyük tartışma yaratmıştı. Konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmezken ismini açıklamak istemeyen bir Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilisi Göztepe istasyonunun yıkılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını yeni yapılacak tren istasyonunun mevcut istasyonun 400 metre kadar uzağına yapılacağını iddia etti. Yetkili Göztepe tren istasyonun restore edileceğinin bilgisini de verdi.

Öte yandan istasyonla...