09 / 05 / 2024

Tarihi Kayseri Konağı Restorasyonu

Tarihi Kayseri Konağı Restorasyonu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi' nin 380 milyon TL' lik yatırımlarının da aralarında bulunduğu toplam 600 milyon TL' lik 72 tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı...

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan'da tarihi caminin restorasyonu tamamlandı! 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yer alan sekiz asırlık tarihi cami aslına uygun bir şekilde restore edilerek ibadete açıldı. 

Tarihi Alanyalı Konağı, Kurtuluş Müzesi'ne dönüşecek!

Restorasyonu Konak Belediyesi tarafından yapılan tarihi Alanyalı Konağı'nın Kurtuluş Müzesi'ne dönüşmesi için çalışmalar başladı...

Şanlıurfa'daki tarihi Birecik Konağı restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik'te yer alan 100 yıllık tarihi konağı restore etti.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri Tomarza'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

Tokat Vali Konağı yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Tokat'ta 1933 ile 1945 yılları arasında 6 valiye ev sahipliğinde bulunan tarihi Vali Konağı, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Yıllardır atıl durumda bekleyen konak restore edilmeyi bekliyor.

Kayseri'de 2 katlı tarihi evin çatısı çöktü!

Kayseri'de 2 katlı tarihi evin çatısı restorasyon yapılması sonudunda çöktü ve 2 işçi yaralandı. Polis olayla ilgili incelemelerde bulundu. 

Kayseri'de tarihi evin çatısı çöktü: 2 yaralı!

Kayseri Talas'ta restore edilen tarihi evin çatısının çöktü. Yaşanan çökme sonucunda 2 kişi yaralandı...

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi ne zaman? Kocasinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1! 

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi ne zaman? Kayseri Melikgazi Mimarsinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020!

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020 açıklandı mı? TOKİ 100 bin konut Kayseri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tarihi Kayseri Konağı Restorasyonu Haberi

Tarihi Kayseri Konağı Restorasyonu


Büyükşehir Belediyesi'nin 380 milyon liralık yatırımlarının da aralarında bulunduğu toplam 600 milyon liralık 72 tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış töreninde Kayseri'yi Orta Anadolu'nun taçlandırılmış bir ili olarak değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Merkezi yönetim olarak belediyemizle omuz omuza vereceğiz ve Kayseri'yi daha da büyüteceğiz" dedi.


BÜYÜKŞEHİR'DEN 380 TRİLYONLUK YATIRIM


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan teşekkür için geldiği Kayseri'de Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış törenine de katıldı. Son 2 yılda yapılan ve toplam 600 milyon liraya mal olan 72 tesis arasında Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımı olan toplam 380 milyon liralık 15 tesis de yer aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları olan Anadolu Harikalar Diyarı, 7 Adet Yol, 6 Adet Tarihi Kayseri Konağı Restorasyonu, 21 Adet Otobüs, Başakpınar-Kuruköprü Arıtma Tesisi, Argıncık Kayabaşı Parkı, İnşaat...