19 / 05 / 2024

Tarihi Kentler Zirvesi Samsun Kent Müzesi ödül

Tarihi Kentler Zirvesi Samsun Kent Müzesi ödül

Açıldığı ilk günden bugüne kadar yoğun ilgi ile karşılaşan Samsun Kent Müzesi, Şanlıurfa’da yapılan Tarihi Kentler Zirvesi esnasında Oktay Ekinci Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Gram altında tüm zamanların tarihi zirvesi yaşandı!  

Ons altın fiyatı, ABD'den gelen sürpriz veri sonrası artmasını hızlandırırken; gram altın fiyatı da ons altın ve dolar/TL'deki yükselişin etkisi ile tarihi zirvesini 1992 lirayı taşıdığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Dolar tarihi rekorunu kırdı! 1 doları bile olanlar bakmadan geçmeyin

ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararının sonrasında dolar kuru 18,38 TL zirvesi ile tarihi rekorunu yenileyerek zirveye yerleşti.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Ege Bölgesi restorasyon projelerine ödül yağdı!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Jüri Özel Ödülü,  vizyonel bakış açısı ve güçlü işbirlikleriyle Kula Belediyesi’nin oldu

Tarihi 16. Gayrimenkul Zirvesi bugün!

Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Zirvesi, bugün başlıyor. Zirvede gayrimenkul alanında merak edilen konular, sektör ve iş dünyası temsilcileri tarafından konuşulacak. 

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Nisan'a ertelendi!

Bu yıl 7’inci kez gerçekleştirilecek olan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nin tarihi ertelendi. 7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Ekim 2018’de Marriot Hotel Şişli’de düzenlenecek.

Antalya, marka olarak yönetilmeli!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile GYODER'in ortaklığında gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'nın Sonuç Bildirgesi açıklandı. 

1 milyon 400 bin konutla yeni rekor kırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile Gelişen Kentler Zirvesi başladı.

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi'ni yayınlandı!

GYODER öncülüğünde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi yayınlandı.

Tarihi Kentler Zirvesi Samsun Kent Müzesi ödül Haberi

Tarihi Kentler Zirvesi Samsun Kent Müzesi ödül

Türkiye Tarihi Kentler Birliği (TKB) üyesi yaklaşık 400 kişiden oluşan büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları ile destek veren kurum ve kuruluşların temsilcileri Şanlıurfa'da buluştu. 8-10 Kasım tarihleri arasında Şanlıurfa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Tarihi Kentler Birliği Şanlıurfa Buluşması açılış konuşmalarıyla başladı. Açılışa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, TKB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve TKB Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Samsun Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, TKB’ye üye büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları katıldı. Zirve sırasında tarihi ve kültürel mirası koruma proje ve uygulamalarını özendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada derece alan uygulama ve projeler ödüllendirildi. Bu...