06 / 07 / 2024

tarihi Kumru Samur Camisi

tarihi Kumru Samur Camisi

Kumru'da taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor. Caminin tarihi dokusuna uygun restorasyon çalışmaları sürüyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi!

32 katlı tek bok şeklinde yükselen Kuzu Grup Kumru Ankara projesinde 31 Aralık'a kadar peşin alımlarda yüzde 7 indirim sağlanıyor. Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi!

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans'ta fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor...

Kuzu Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi

Kuzu Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor...

Kumru Ankara Yıldızevler teslim tarihi!

Kumru Ankara Yıldızevler teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirlendi. Kumru Ankara Yıldızevler projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında belirlendi...

Kumru Ankara Residence teslim tarihi!

Kumru Ankara Residence teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirtiliyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan Kumru Ankara Residence projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor...

Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi!

Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Lansman toplantısı 18 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek olan projede 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Ankara Kuzu Kumru teslim tarihi!

Ankara Kuzu Kumru teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 33 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Ordu Samur Camii yenileniyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde tarihi Samur Camisi restore ediliyor. Taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor.

Ordu Samur Camii restore ediliyor!

Ordu'daki Samur Camii'nin onarılması için vatandaşlardan gelen taleplere cevap veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü restorasyon projesi kapsamında Kumru ilçesi Samur Mahallesi’nde yer alan camiyi aslına uygun olarak restore ediyor

Ordu Samur Cami restore ediliyor!

Kumru ilçesinde taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor.

Ordu Kumru'daki Samur Camisi ne zaman açılacak?

Ordu'nun Kumru ilçesinde taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor.

Ordu Kumru'daki Samur Camisi restore ediliyor!

Kumru'da taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor. Caminin tarihi dokusuna uygun restorasyon çalışmaları sürüyor.

Ordu'da tarihi Kumru Merkez Cami restore ediliyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan ve 1890’lı yıllarda inşa edilen Merkez Cami, Kumru Belediyesi tarafından restore ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 250 bin TL’ye ihalesi yapılan caminin restorasyon çalışmaları yakın zamanda başlayacak..

tarihi Kumru Samur Camisi Haberi

tarihi Kumru Samur Camisi

Ordu’nun Kumru ilçesinde tarihi Samur Camisi restore ediliyor.

Kumru ilçesinde taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor. Caminin tarihi dokusuna uygun restorasyon çalışmaları devam ediyor.


ÖZGÜN MİMARİSİ ORTAYA ÇIKARILIYOR

Yaklaşık 250 bin liraya mal olacak restorasyon çalışmalarında öncelikle dış cephede bulunan sıva tamamen temizlenerek yapının özgün mimarisi ortaya çıkarıldı. Caminin minaresi, çatısı, iç kısımları ve tavanı aslına uygun bir biçimde yenilendi. Tavanların boyanması, zemindeki döşemenin ve minberin yenilenmesiyle birlikte restorasyon çalışmalarının tamamlanması ve Samur Camisi’nin en kısa sürede tekrar ibadete açılması...