18 / 05 / 2024

tarihi yarımada akıllı otopark

tarihi yarımada akıllı otopark

Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Yarımada'da trafik yükünü azaltmak için ''akıllı otopark''ları hizmete soktu. Pilot olarak Tarihi Yarımada'da başlayan uygulama, zamanla genişletilecek...

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik alanda imar değişikliği! Bina yükseklik sınırı artırıldı! 

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik yenileme alanında kalan yapılar için belirlenen yükseklik sınırında değişikliğe gidildi. 

Togg’da nefesler tutuldu! Yarın akşam 19.23’te tarihi anlar yaşanacak!

Türkiye’nin yerli otomobil Togg’da yarın akşam tarihi bir heyecan yaşanacak. Togg’un 2023 adetlik ön satış hakkını kazanmak için açık artırma Türkiye’de bir ilke sahne olacak.

MediaMarkt’ta 699 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı saatlere sahip olun! Kampanya yarın bitiyor geç kalmayın!

MediaMarkt’ta XIAOMI Mi Watch Lite Akıllı Saat Mavi 1.049 TL TECNO Watch-1 Akıllı Saat Siyah 699 TL! Kampanya yarın bitiyor geç kalmayın!

Toplu taşımada yenilik! Akıllı otobüs dönemi başlıyor!

HAVELSAN ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaya konulan "Akıllı Ulaşım Projesi" ile birlikte görüntü işleme teknikleri kullanılıp daha konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti sunulmuş olacak. İşte detaylar…

Hepsiburada'da bugüne özel akıllı telefonlarda indirim! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin kapsamlı alışveriş sitelerinden hepsiburada 27 Eylül 2022 tarihi ile sınırlı akıllı telefonlarda indirim kampanyası düzenledi. Yanlış duymadınız... Sayaç çalışmaya başladı. Acele edin.

BİM'den akıllı cep telefonlarında muhteşem fırsat! Fiyatını görünce inanamayacaksınız! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük market zincirleri arasında adını duyuran BİM, Market 12 Ağustos 2022 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Yayımlanan katalogda yer alan akıllı cep telefonu pek çok kişinin ilgisini çekti! Peki BİM'de satılan Xiaomi telefonların fiyatı ne kadar? 8 Ağustos 2022 tarihi itibariyle f

BİM'de Xiaomi rüzgarı! O iki akıllı telefonun fiyatını görünce inanamayacaksınız! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BİM Market aktüel kataloğunu 12 Ağustos 2022 tarihinde yayınladı. Yayımlanan katalogda yer alan akıllı cep telefonu bir çok kişinin ilgisini çekti! Peki bu akıllı cep telefonlarının BİM kategorisinde fiyatı ne kadar? 6 Ağustos 2022 tarihi itibariyle fiyat listesi...

ŞPO Tarihi Yarımada'nın imar değişikliğini mahkemeye taşıdı!

Tarihi Yarımada içinde 10 bin riskli binanın yıkılarak depreme dayanıklı olarak yeniden inşa edilmesine imkan sunan plan notu değişikliği, Fatih Belediyesi, İBB ve Koruma Kurulu'ndan geçti. Fakat Şehir Planlamacıları Odası değişikliğin itirazda bulunmadan mahkemeye taşındığını ileri sürdü. 

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Tarihi Yarımada'da yeni imar planı değişikliğine onay!

Tarihi Yarımada'ya yeni bir park kazandıracak imar planı değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Meclisi tarafından kabul edildi.

Tarihi yarımada otelleri birleşti!

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan oteller tek çatı altında birleşip Old City Otelciler Platformu'nu kurdu. Old City Otelciler Platformu ile tarihi yarımadadaki oteller parçalı yapıdan kurtulacak.

İstanbul Boğazı'nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruyor!

İstanbul Boğazı’nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruluyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile tarihi yarımada da kurulacak 3 komisyonda alanında uzman kişiler görev alacak. Aykırı olan yapılar derhal yıkılacak veya yıktırılacak...

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

tarihi yarımada akıllı otopark Haberi

tarihi yarımada akıllı otopark


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Yarımada'da trafik yükünü azaltmak için ''akıllı otopark''ları hizmete soktu. Pilot olarak Tarihi Yarımada'da başlayan uygulama, zamanla genişletilecek. 

     İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Tarihi Yarımada'da trafik yükünü azatlamak için ''akıllı otopark''ları devreye aldı. 

     ''Park et servisle devam et'' sistemiyle vatandaşlar araçlarını otoparklara bıraktıktan sonra yoğun bölgelere ücretsiz servis araçlarıyla taşınacak. 

     İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) ile pilot bölgede hizmete alınan uygulama kapsamında, Vatan Caddesi Fatih Katlı Otoparkı, Migros Yol Üstü, Gedikpaşa, Muratpaşa ve İskender Paşa T otoparkları vatandaşlara hizmet verecek. 

     Vatandaşlar otoparkların dolu olup olmadığını, cep telefonlarından, trafik yoğunluk haritalarından öğrenebilecek. Güzergahta olan vatandaşlar ise Vatan Caddesi, Atatürk Bulvarı, Mustafa Kemal Bulvarı üzerine konulan LED ekranlardan otoparkların doluluk...