05 / 05 / 2024

Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi samsun

Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi samsun

Samsun' da Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi' nin bulunduğu arsaya 10 bin kişilik cami yapılması için okulları taşman öğrenciler yeni binada ders başı yaptı...

Tarım Kredi’de Ramazan bereketi! Hurma 46 TL,1 kg nohut 29 TL! 17  Mart 2023 Fiyat Listesi

Ramazana özel indirimlerini açıklayan Tarım Kredi Market’te, Anadolu nohut 1 kilogramlık paket 29,50 TL’den, 250 gram hurma 46,90 TL, güllaç 35 TL’den tüketiciye sunuluyor. İşte Tarım Kredi Market Ramazan ayı fiyat listesi…

Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye genelinde 1800 personel alacak! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) 81 ilde toplam 1800 personel alacağını açıkladı. Peki TOB hangi meslek gruplarını işe alınacak? TOB başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! 81 ilde 1800 kişi alınacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye'nin 81 ilinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki, hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde 1800 personel alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye genelinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Anadolu Grubu tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek bir çatı altında topladı!

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Çukurova'da tarım alanları azaldı!

Anadolu’yu gezen CHP’li Umut Oran’ın son durağı Adana ve Mersin oldu. Oran tarafından hazırlanan ‘Çukurova Raporu’na göre, iki ilde de tarım alanları azaldı. 

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbeti TBMM'de!

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine meclis gündeminde konu oldu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Silivri'ye tarım lisesi geliyor!

Tadilat ve dış cephe çalışmalarının devam ettiği Silivri Belediyesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi -Tarım Teknolojileri Alanı- önümüzdeki yıl eğitim öğretime başlayacak.

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası, tarım lisesi oluyor!

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi taşınmayacak!

SAMSUN’da bulunduğu alana 10 bin kişilik cami yapılması için başka bir yere taşınan 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi ile verilen imar değişikliği hem de okulun taşınması kararı iptal edildi.

Kırşehir'de tarım müzesi kuruldu!

Kırşehir'de yüzyıl öncesine ait eski tarım aletleri ve eşyaları biriktiren meraklı üretici, köydeki çiftliğinde Anadolu'da kullanılan eşyaların yer aldığı müze oluşturdu.

Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi samsun Haberi

Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi samsun

SAMSUN'da Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu arsaya 10 bin kişilik cami yapılması için okulları taşınan öğrenciler yeni binada ders başı yaptı. Bulunduğu yer imar planında 'Dini tesis alanına' dönüştürülen 48 yıllık okulun derslikleri ve bahçesi ise yeni eğitim döneminin ilk gününde boş kaldı. 


Samsun İl Müftülüğü, merkez Atakum llçesi'nir» s;v hil kesiminde 30 dönüm üzerine kurulu 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahip Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu yere 10 bin kişilik cami yapılması için,geçen yıl çalışma başlattı. Müftülük, Türkiye'de sadece 6 tane bulunan okulun bulunduğu arsaya cami yapılmasını isteyerek Valiliğe dilekçe ile başvurdu, il Milli Eğitim Müdürlüğü, bakanlığa yazı yazarak konuyla ilgili görüş istedi. Bakanlıktan gelen olumlu yanıt üzerine, geçen yıl 12...