20 / 05 / 2024

Tarım Gayrimenkul iletişim

Tarım Gayrimenkul iletişim

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 120 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Görünmez, Arif Görünmez ve  Ahmet Görünmez ortaklığında kuruldu. 

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Ayar Tarım Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayar Tarım Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Turan Ayar tarafından kuruldu.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alatal tarafından kuruldu. 

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 120 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Görünmez, Arif Görünmez ve  Ahmet Görünmez ortaklığında kuruldu. 

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ismaıl Mohammad Hasan Habazı tarafından kuruldu. 

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım ve Funda Somyürek Berbero ortaklığında kurulu. 

Tarım Gayrimenkul iletişim Haberi

Tarım Gayrimenkul iletişim

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 120 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Görünmez, Arif Görünmez ve  Ahmet Görünmez ortaklığında kuruldu. 

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
a)Her nevi,Bina,Mesken,Arsa,Tarla,bağ,Bahçe gibi gayrimenkulleri satın almak,satmak,kiralamak ve kiraya vermek.İnşaat,proje,taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak.Resmi ve özel sektör firmaların inşaat ve taahhüt ihalelerine katılmak,gerekli teminatları vermek.Kat karşılığı,mesken ve işyerleri inşaatları yapmak.Sahibi olduğu,gayri menkulleri devir ve ferağ edebilir,bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Arnavutköy Mahallesi Dulkadiroğulları Sk. No: 18/2...