28 / 04 / 2024

tarım köyleri

tarım köyleri

Kanserden ölümlerin yüksek olması nedeniyle ''kanserli köy'' olarak gündeme gelen Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Karain köyüne TOKİ'nin konut yapacak olması sevinçle karşılandı

TOKİ, Karain Köyü'nü taşıyıp 126 tarım köy kuracak!

TOKİ, "kanserli köy" olarak gündeme gelen Nevşehir Ürgüp'e bağlı Karain Köyü'nü taşıyacak.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şeker tarafından kuruldu.

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Çiftçi tarafından kuruldu.

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aydemir tarafından kuruldu.

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Anas Korfanoğlu tarafından kuruldu.

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hanifi Güneş tarafından kuruldu.

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alı M. Al-Shaıkh ve Samı Husseın A. Loaloa ortaklığında kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı önerisi!

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı alınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

tarım köyleri Haberi

tarım köyleri

Karain köyü Muhtarı Mevlüt Özata, yaptığı açıklamada, 1974 yılında başlayan bir hareketin yeni yeni sonucunu görmeye başladıklarını belirterek, 28 Mayıs Pazartesi günü TOKİ tarafından 126 afet tarım köyü konutunun ihalesinin yapılacağını söyledi.

    

Uzun bir sürecin ardından bu aşamaya gelinmiş olmasından memnun olduklarını belirten Özata, ''Köyümüzün taşınması konusunda mağdur vatandaşlarımız var. 85 yaşında olan, köyde doğmuş büyümüş ama hak sahibi olmayanlar var. Bu mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilirse iyi olur'' diye konuştu.

    

Özata, kendi istekleri doğrultusunda projelendirilecek konutların iki katlı ve altı garaj veya depo olarak kullanılabilecek tipik köy evi tarzında olacağını kaydetti.

    

Köydeki ölümlerin yüzde 80'inin akciğer kanserinden kaynaklandığını ifade eden Özata, ''Bugüne dek 280 civarından köylümüz bu hastalıktan dolayı öldü. Şimdi devletimiz gereğini yapıyor. Biz hastalıktan dolayı tahliye ediliyoruz....