08 / 05 / 2024

tariş arazisi toki

tariş arazisi toki

Tariş İncir Birliği, Kahramanlar'daki 3 birliğe ait 130 dönümlük arsada büyük bir proje gerçekleştirmeye hazırlanan TOKİ'nin iştiraki Emlak Planlama Pazarlama'ya onay verdi

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Atatürk Havalimanı arazisi TOKİ'ye mi verildi?

Yeni bir millet bahçesi hayata geçirilmesi planlanan Atatürk Havalimanı arazisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na verildiği iddia edildi. Bakanlıktan konuyla ilgili flaş açıklama geldi. İşte o açıklama...

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Kuşadası Tariş arazisi 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Kuşadası Tariş arazisi olarak da bilinen arazi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı. 10 bin metrekarelik arazinin kamulaştırması 25 milyon TL'ye gerçekleşti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tariş arazisi için halk oylaması yapacak!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde TARİŞ'e ait 10 dönümlük araziyi satın alan büyükşehir belediyesi, araziye uygulanacak proje için halk oylaması yapacak.

TSK'nin Kocaeli'deki 1500 dönüm arazisi TOKİ'ye devredildi!

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

Gebze'de askeri kışla arazisi TOKİ'ye devredildi!

Gebze'deki 640 dönümlük askeri kışla arazisinin tamamının TOKİ'ye devredildiği ortaya çıktı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bölgede 350 dönümlük kışla park yapılacağını açıklamıştı.

İÜ'nün Küçükçekmece'deki arazisi TOKİ'ye devredildi!

Türkiye’nin en büyük tıp fakülteleri arasında yer alan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerinin binaları 2012 yılından beri yerinde yeniden yapılanmayı bekliyor.

Kayaşehir Toki 18. bölgenin havadan en yeni görüntüleri!

Toki tarafından İstanbul Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilen Toki 18. Bölge arazisi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Dumlupınar Bulvarı üzerindeki Karayolu arazisi yargıya taşındı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan imar plan değişikliği ile 'Ticari Alan Kullanım Kararı' alınan ve satışa çıkartılan 8 bin 980 metrekarelik eski Karayolları arazisi yargıya taşındı.

Toki Kayaşehir 18. bölgenin havadan son videosu!

Toki Kayaşehir 18. bölge 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.Toki Kayaşehir 18. bölgenin havadan fotoğrafları için www.havadanemlak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Toki Kayaşehir Konutları'nın havadan genel videosu!

Toki Kayaşehir Konutları 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Toki Kayaşehir Konutları'nın havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

tariş arazisi toki Haberi

tariş arazisi toki

Geçtiğimiz cuma günü olağanüstü genel kurul yapan Tariş İncir Birliği, arsanın sahibi olduğu 17 dönümlük bölümünü Emlak Planlama'ya verme konusunda karar aldı. Anlaşma ile birliğe en az 53 milyon lira...