16 / 05 / 2024

Tariş Birlik kahramanlar arazi

Tariş Birlik kahramanlar arazi

Kahramanla r'daki 83 dönümlük arsasını TOKİ iştiraki Emlak Planlama Pazarlama'ya gelir paylaşımı modeli ile devretme kararı alan Tariş Birlik, borçlarından kurtulma yolunda büyük adım attı...

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Babacan, Hasan Babacan ve Selmahan Babacan ortaklığında kuruldu.

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin tL sermaye bedeli ile Hüseyin Çabuk ve Muzaffer Çabuk ortaklığında kuruldu.

Zonguldak'ta evlerini günübirlik kiraya verenlere 77 bin 56 TL ceza!

Zonguldak'ta evlerini günübirlik kiraya veren 4 ev sahibine, 77 bin 56 TL idari para cezası kesildi. 

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Tuzla Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı!

8 senedir devam eden İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşmaya varıldı. 

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Türk tarafından kuruldu.

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Tariş Birlik kahramanlar arazi Haberi

Tariş Birlik kahramanlar arazi


Yaklaşık 5 yıldır mali krizlerin üstesinden gelmek için çabalayan Tariş Pamuk Birliği'ni TOKİ projesi kurtardı. Kahramanlar'daki 83 dönümlük arsasını TOKİ iştiraki Emlak Planlama Pazarlama'ya (EPP) gelir paylaşımı modeli ile devretme kararı alan Tariş Pamuk Birliği, borçlarından kurtulma yolunda büyük adım attı. Yaptığı anlaşma ile banka borcundan kurtulup yeni bir gelir kaynağı elde etme fırsatı yakalayan Tariş Pamuk Birliği, 50 bine yakın üretici ortağını da rahatlatacak kararlar aldı. 


Girdi desteği verecek

Tariş Pamuk Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yaman, TOKİ'den gelecek para ile Ramazan Bayramı öncesi üretici ortaklarına olan 2.5 milyon liraya yakın borcu ödeyeceklerini açıkladı. Yeni sezonda en az 50 bin ton pamuk alacaklarını, alım miktarını 100 bin tona kadar çıkarabileceklerini ifade eden Yaman, başta mazot, gübre ve ilaç olmak üzere...