28 / 04 / 2024

Tarkan okul mu yaptırıyor

Tarkan okul mu yaptırıyor

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Muğla'da okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı mecliste!

Muğla ilinde bulunan okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağaç kesen, benzinlik, otel isteyen Tarkan mı çevreci?

Gazeteci Mevlüt Tezel, "Tarkan da arsasına imar alıp AVM ya da benzin istasyonu yapacak işte! Daha önce de Ömerli'deki villasındaki ağaçları kestirmişti. Zeytin ağaçlarına üzül, hükümeti eleştir, sonra da arsana imar çıkarmak için yıllarca belediyelerin kapısını aşındır! Bu mu çevrecilik" diyor...

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşuyor!

Balıkesir’in Havran ilçesi Kocaseyit Mahallesinde yetersiz gelen okul binası yanına 8 derslikli yeni okul binası yapımına yakında başlanıyor. Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşmuş olacak. 

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Muğla Milas'ta 7 bin 300 metrekarelik arsa bağışı!

Muğla Milas Boğaziçi Mahallesi'nde eğitim için arsa bağışı yapıldı. Okul yapımı için bağışlanan 7 bin 300 metrekarelik arazi değerlendirilmeye alındı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla'da üniversiteli inşaat işçisi çatıdan düşerek öldü!

Muğla'da okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı inşaatın çatısından düşen Süleyman Demirel Üniversitesi son sınıf öğrencisi yaşamını yitirdi.

Muğla’da 12 özel okul kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

Tarkan okul mu yaptırıyor Haberi

Tarkan okul mu yaptırıyor

Pınar Dilek’le geçtiğimiz cuma akşamı Tarabya’daki evinde nikah masasına oturan Tarkan, sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Hülya Avşar’ın beş yıl önce vereceği ödülü gelip almadığı için “Tarkan kim pardon? Nasıl böyle bir havaya soktular? Vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar sonunda okul yaptırıyor.


Türk sanat müziği albümü ‘Ahde Vefa’ ile adından söz ettiren sanatçı, engelli öğrencilere okul yaptırmak için çalışmalara başladı. Ultra donanımlı olmasını istediği okulun projesini mimara çizdiren Tarkan’ın hedefi, öğrencileri 2018’de eğitime başlatmak. Projeye 5 milyon TL bütçe ayırdığı konuşulan Megastar’ın, inşaat için harıl harıl arsa aradığı ve detayları sır gibi sakladığı...