03 / 05 / 2024

tarkanın almanyada büyüdüğü ev

tarkanın almanyada büyüdüğü ev

Megastar Tarkan’ın doğduğu hastane ile büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi. Almanya, Tarkan'ın yaşamında önemli bir yere sahip.

Türkiye kentsel dönüşümle büyüdü!

Malatya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Yaktaş, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük sağlık projelerinin zemin çözüm ortağı!

1.300 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyüğü ünvanını alan Mersin Şehir Hastanesi’nden sonra 3.804 yatak kapasitesi ile dünyanın en büyüğü ünvanını alacak olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi projesinde de sona gelindi. 

Dünyanın en büyük inşaat firmaları 2018 belli oldu!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesi açıklandı. 46 Türk firmanın yer aldığı listede Türkiye müteahhitlik firması sayısını ve ülke sıralamasındaki yerini korudu.

Rönesans, dünyanın en büyük 36. müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat,ENR'nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2018 yılı listesinde 36’ıncı oldu. 2017 yılında toplam 4,2 milyar dolar gelir elde eden şirketin uluslararası projelerinden elde ettiği rakam ise 3,64 milyar dolar.

Dünyanın en büyük barajlarını biz yapıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "Dünyanın en büyük barajlarını biz yapıyoruz. En ileri teknolojilerini kullanıyoruz" dedi.

2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü!

Bugün yayınlanan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Dördüncü Çeyrek Raporu'na göre 2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü...

3. havalimanıyla ilk hedef THY'yi dünyanın en büyüğü yapmak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanıyla ilk hedefimiz, dünyanın en uç noktasına uçuş yapan Türk Hava Yollarımızı, dünyanın en büyük filosuna sahip uçak şirketi haline de getirmektir." dedi.

Kuzu Grup 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesiyle dikkat çeken Kuzu Grup, 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer almayı başardı.

İşte Dünya'nın en büyük inşaat projeleri!

Business Insider tarafından hazırlanan listede, 2035 yılı itibarıyla dünyanın en büyük şehirlerini bambaşka bir çehreye büründürecek milyarlarca dolarlık projelere yer verildi. İstanbul da bir projesiyle kendine yer buldu.

Ant Yapı, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde ANT Yapı da yerini aldı.

Kuzu Grup, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 46 Türk inşaat sirketi ile yer alarak, yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde 10’uncu kez Çin’den sonra dünya 2’ncisi oldu.

Kuzu Grup dünyanın en büyük müteahhitleri arasında!

Kuzu Grup, Engineering News Record dergisinin 2016 yılına ilişkin "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 11 basamak atlayarak 130. sırada yer aldı.

tarkanın almanyada büyüdüğü ev Haberi

tarkanın almanyada büyüdüğü ev

Megastar Tarkan’ın doğduğu hastane ile büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi. Almanya, Tarkan'ın yaşamında önemli bir yere sahip. 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğan ünlü şarkıcı, 80'li yılların ilk yarısına kadar orada yaşadı ve 1986 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi.




ÇOCUKLUĞU ORADA GEÇTİ


Tarkan'ın çocukluğunu geçirdiği yer daha önce görüntülenmemişti. Pop yıldızının doğduğu DRK Krankenhaus Alzey Hastanesi ve büyüdüğü ev ilk kez görüntüledi. Tarkan, yaklaşık iki yıl önce Alzey yakınlarında bir ev aldı. Şarkıcı, zaman zaman Almanya'ya gidip o evde kalıyor.