27 / 04 / 2024

Tarkanın okulu ne zaman açılacak

Tarkanın okulu ne zaman açılacak

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Hyundai Tucson N Line 2023 fiyatı belli oldu! Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hyundai Tucson N Line 2023 liste fiyatı belli oldu. Peki Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? Sizin için derledik. İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Euro'nun 20 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Avrupa Merkez Bankasının açıkladığı bu rakamı gören inanamadı!

Euro'nun 20 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Avrupa Merkez Bankasının açıkladığı bu rakamı gören inanamadı... Hemen bakın...

Hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Hem yatırım hem de takı amaçlı satın alınan hediyelik altın bileziklerin fiyatları merak ediliyor. Peki Hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi.

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 11 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın alıp satacak milyonlarca vatandaş son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerinde yaşanan son dakika gelişmelerin etkisi ile hareket ediyor.  Peki, bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 11 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları kaç TL?

Volvo S90'nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Volvo S90 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volvo S90'nın 2023 Ocak ayı fiyat listesi yayımlandı. Volvo yeni yılı bir önceki ayla aynı fiyatlarla karşıladı. Peki Volvo S90'nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Volvo S90,  11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Seçimden sonra altın fiyatları ne olur? İslam Memiş yeni rakam vererek peş peşe açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak!

Altın fiyatları son günlerde rekor kırarken vatandaşların asıl merak ettiği ''seçimden sonra altın fiyatları ne olur?'' sorusu. İslam Memiş altın fiyatları için, seçim sonrasını işaret ederek yeni rakamları açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak!

Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi 

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatları merak ediliyor.  Peki Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

2023 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin açıklamasının ardından maaşlar gündemden düşmüyor. Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte doların ne kadar olacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş yeni yılda dolar artacak senaryolarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yanıt arıyor. Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek!

14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 30 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL? 

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum bilezik almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları haftanın son işlem güne yukarı yönlü başladı. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 30 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL? 

1 gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanlar resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

1 gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı... Altını olanlar resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

1 gram altının 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanların resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

1 gram altının 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı... Altını olanların resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanların resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı... Altını olanların resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Tarkanın okulu ne zaman açılacak Haberi

Tarkanın okulu ne zaman açılacak

Pınar Dilek’le geçtiğimiz cuma akşamı Tarabya’daki evinde nikah masasına oturan Tarkan, sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Hülya Avşar’ın beş yıl önce vereceği ödülü gelip almadığı için “Tarkan kim pardon? Nasıl böyle bir havaya soktular? Vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar sonunda okul yaptırıyor.


Türk sanat müziği albümü ‘Ahde Vefa’ ile adından söz ettiren sanatçı, engelli öğrencilere okul yaptırmak için çalışmalara başladı. Ultra donanımlı olmasını istediği okulun projesini mimara çizdiren Tarkan’ın hedefi, öğrencileri 2018’de eğitime başlatmak. Projeye 5 milyon TL bütçe ayırdığı konuşulan Megastar’ın, inşaat için harıl harıl arsa aradığı ve detayları sır gibi sakladığı...