01 / 05 / 2024

tarkanın villası

tarkanın villası

MEGASTAR Tarkan’ın 2007 yılında Tarabya’da yaptırdığı villanın inşaatından halıfleks çalmak isterken yakalanan M.S., hırsızlık suçundan yargılandığı davada 8 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Tarkan Tarabya'daki villasının yol inşaatı nedeniyle Almanya'ya gitti!

Tarkan villasının yol inşaatı nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Son olarak evinin yoluna asfalt döküldü. Giriş-çıkışı zorlaşan, gürültüden şikayetçi olan Tarkan çareyi Almanya- Berlin'deki evine gitmekte buldu...

Tarkan'ın villası 3. köprü güzergahında kaldı!

3. köprü, doğa dostu Tarkan’ı mağdur etti. Megastar’ın sakin bir yaşam sürmek için aldığı Bozhane Köyü’ndeki villası, köprü güzergahında kaldı. Villanın tam karşısındaki dağlar, tünel bağlantısı için delindi...

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın'ın villasında yeni kaçaklar tespit edildi iddiası!

Soner Yalçın’ın, sit alanında olan villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması “Bu kadarına pes” dedirtti. Kaçak yapıya ilişkin tutanak tutuldu, yıkım kararının yanı sıra para cezası da uygulandı...

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Mustafa Sandal evlerini satarak 1 ayda 21 milyon TL gelir elde etti!

Mustafa Sandal'ın ekonomik sıkıntılar çektiğiyle ilgili haberlerin sayısı artıyor. Öyle ki ünlü şarkıcının villasının ardından Fulya'da bulunan rezidansını da sattığı iddia edildi.

Can Dündar'ın villasının havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar ve eşine ait villanın havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

tarkanın villası Haberi

tarkanın villası

Tarkan’ın 2007 yılında satın aldığı villada dekorasyon yapıldı. İnşaat halindeki villada bekçi olarak kalan İ.A., pencereleri ve kapıları olmayan villadan ses gelmesi üzerine dışarı çıktığında bir şahsın inşaatta dolaştığını gördü. İ.A., durumu hemen polise bildirdi. Polis villanın bahçesinde M.S. isimli şahsı yakaladı. Bekçi İ.A.’nın şikâyeti üzerine M.S. hakkında “hırsızlık” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Olay sırasında alkollü olduğunu söyleyen M.S.,  hırsızlık suçlamasını kesinlikle kabul etmediğini söyledi. Mahkeme, M.S.’yi 1 yıl hapis cezasına çarptırdı, daha sonra cezayı 8 ay 22 güne indirip cezayı...