28 / 04 / 2024

tarla ihalesi yozgat

tarla ihalesi yozgat

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yozgat'a bağlı Sarıkaya'nın Yukarı Sarıkaya Merkez Mahallesi'nde bulunan kıraç tarlayı satışa çıkardı.

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

Çanakkale'de tarla fırsatı! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çanakkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale Sarıcaeli Köyü'nde yer alan tarla için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yozgat'ta 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Son dakika! 

Yozgat İl Özel İdaresi, Yozgat ilinde, aralarında 2 katlı kargir bina ve arsası, tarla ile arsaların da yer aldığı 18 adet gayrimenkulü satıyor...

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:15'te gerçekleştirilecek.

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ayvalık'ta 2 adet imarlı tarla satıyor! İhalesi 24 Haziran'da!

Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık Küçükköy'de yer alan 2 adet tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların satış ihalesi 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Yozgat'a 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

Yozgat Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

Yozgat Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Yozgat Sorgun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 13 Ağustos'ta gerçekleştiriyor...

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat Merkez'e 301 konut! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa etmek için start verdi.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

tarla ihalesi yozgat Haberi

tarla ihalesi yozgat

Yozgat'a bağlı Sarıkaya'nın Yukarı Sarıkaya Merkez Mahallesi'nde bulunan 16 bin 780 metrekare kıraç tarla satılacak. 21 Nisan 2008 saat 15.00'de yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 6 bin 250 YTL olup arsadan 625 YTL geçici teminat bedeli alınacak.

 

Detaylı bilgi için: