02 / 05 / 2024

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı temel atma töreni

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı temel atma töreni

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı Temel Atma Töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımıyla gerçekleşti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kavşağın hizmete girmesiyle sorunların çözüme kavuşacağını söyledi.

Mersin Tarsus Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Mersin Tarsus Otoyolu Ayr.-Mersin OSB-D400 Otoyol Bağlantı Yolu yapımı çalışmaları kapsamında bazı gayrimenkuller Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı'nın temeli atıldı!

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı Temel Atma Töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımıyla gerçekleşti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kavşağın hizmete girmesiyle sorunların çözüme kavuşacağını söyledi.

Tarsus'ta eski köy yolları asfaltlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin, yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile köyden mahalle statüsüne dönüşen Tarsus mahallelerinde cadde, sokak ve köy yolları asfaltlanıyor.

Tarsus'ta taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde çatlak oluştu!

Tarsus'a bağlı Karadiken Mahallesi'nde taş ocağında dinamit patlatılması nedeniyle çevresindeki 50 evde çatlak oluştu. Taş ocağı yetkilileri, her şeyin yasal olduğunu iddia ederken; mahalle sakinleri kaderine terk edilmekten yakındı.

Mersin Tarsus ve Yenice'de yollar yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin, Tarsus ve Yenice’nin muhtelif cadde ve sokaklarında yapmış olduğu asfaltlama çalışmaları ile yollar ve caddeler modern görünüme kavuştu.

Tarsus Belediye Başkanı inşaat firmalarıyla toplantı yaptı!

TARSUS Belediye Başkanı Şevket Can, yapı denetim firmaları, mimarlar ve müteahhitlerle bir araya geldi. Başkan Can, herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesiyle vatandaşların daha kolay ve hızlı hizmet alacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'na ilk asfalt döküldü!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni yürüten inşaat firması ICA tarafından yapılan açıklamada, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi güzergahı asfalt çalışmaları başladı!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde, otoyol güzergahındaki asfalt çalışmalarına başlandı. Yolun Odayeri mevkiindeki 2 kilometrelik bölüme asfalt dökülerek, yol kullanıma hazır hale getirildi.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı!

Tarsus Belediyesi, kentsel dönüşüm için Duatepe ve Ismetpaşa' da çalışmalara başladı.Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, " Çağın ihtiyaçlarını yerine getirmek gerekir " dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu ihalesi ne zaman?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ulaşım ağının hızla geliştiği Kocaeli’deki yatırımlar hakkında bilgiler vererek Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili ihalenin 6 Mart 2015 tarihinde yapılacağını söyledi.

Burhanettin Kocamaz: Tarsus Havalimanı için araziler heba oldu!

‘Ölü yatırım’ olarak ifade ettiği, Mersin’e yapılması planlanan bölgesel havalimanı inşaatının üçüncü yılında durduğunu kaydeden Burhanettin Kocamaz, ‘Bir inat uğruna Tarsus’un en değerli arazilerini heba ettiler’ dedi

Kuzey Marmara Otoyolu ihalesi 6 Mart 2015'te!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki köylerde incelemelerde bulunan Fikri Işık, ulaşım ağının hızla geliştiği Kocaeli'deki yatırımlar hakkında bilgiler vererek Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili ihalenin 6 Mart 2015 tarihinde yapılacağını söyledi.

Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi tahsisleri iptal edildi!

Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar, Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi'nde firmalara yapılan tahsislerin iptal edildiğini açıkladı. Olcar, "Mersin'e boşu boşuna 7 yıl kaybettirildi. dedi...

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı temel atma töreni Haberi

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı temel atma töreni

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin, "Bu bir siyasi parti meselesi değildir, bu bir memleket meselesidir, beka meselesidir. O nedenle vatanını, milletini, devletini ve bayrağını seven her bir kardeşimin bu süreçte yer almasını arzu ediyoruz." dedi.


Elvan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımıyla gerçekleşen Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, hayata geçirilen hizmetlerle Türkiye'nin çehresini değiştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırıma'a teşekkür etti.


Temeli atılan kavşakla ilgili sıkıntının daha önce kendisine aktarıldığını belirten Elvan, kavşağın hizmete girmesiyle bu sıkıntının giderileceğini, hem Tarsus'un hem Mersin'in bu sorununun çözülmüş olacağına işaret etti.


Elvan, projeyi kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, "Siyasi istikrarın olmadığı bir yerde ne ekonomik istikrar olur, ne yatırım ne...