30 / 07 / 2024

Tarsus Fahrettinpaşa İlk ve Orta Okulu yandı mı

Tarsus Fahrettinpaşa İlk ve Orta Okulu yandı mı

Tarsus'ta yanan Fahrettinpaşa okulunda tadilat çalışmaları sona erdi. İçi ve dışında kapsamlı çalışma yapılan okul tadilatı için yaklaşık 1 milyon TL harcandı. Yadilat çalışmaları kapsamında okulun tüm elektrik ve diğer tesisatları tekrar yapıldı.

Kızılbük GYO açıkladı: Devre mülk projesi inşaatı izin verilen ölçüde sürüyor, herhangi bir deniz dolgusu yapılmadı!

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Kızılbük Wellness Resort devre mülk projesinin inşaatının sürdüğüne ve bugün basında yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL isteniyor! 

Marmaris'teki Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL istendiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

11 maddede devre mülk müesseselerinde sıkça yapılan hatalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede devre mülk müesselerinde sıkça yapılan hatalar" yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Yalova'da devre mülk dolandırıcılığı iddiasıyla 52 sanık hakkında dava açıldı!

Yalova'da 107 kişinin devre mülk dolandırıcılığı ile mağdur olduğu iddiasıyla 5'i tutuklu toplam 52 sanık hakkında dava açıldı.

TMSF, Çukurova Tarsus Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Mobilya üreticilerinden mülk sahiplerine kira desteği çağrısı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

Ürdün İsraillilerin mülk edinmesinin yolunu açacak yasa tasarısını kabul etti!

Ürdün'ün tarihi Petra kentinde İsraillilerin mülk edinmesinin yolunu açacağından endişe edilen tartışmalı yasa tasarısı, yapılan değişikliklerin ardından Temsilciler Meclisinde kabul edildi...

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Tarsus Fahrettinpaşa İlk ve Orta Okulu yandı mı Haberi

Tarsus Fahrettinpaşa İlk ve Orta Okulu yandı mı

Tarsus’ta yanan ve tamamen kullanılmaz hale getirilen Fahrettinpaşa İlk ve Orta Okulu’nda yaklaşık 45 gün süren tadilat çalışmaları sona erdi.


Okul öğrencilerinin geçici olarak 75. Yıl Kocatepe Ortaokulu ile Yunus Emre Okulları’na alınmasının ardından başlatılan tadilat çalışmaları kapsamında okulun tüm elektrik ve diğer tesisatları tekrar yapıldı. Sıraları yenilenen okulun, tüm pencerelerine sıkı aralıklı demir tesisat döşenip, boya ve dış cephe düzenleme çalışmaları yapıldı. Yıkılan Atatürk büstünün yenisi de okul girişine monte edildi.


Okulda incelemelerde bulunan Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, “Devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek kısa sürede okulu eskisinden daha iyi hale getirdik. Yeni haftayla birlikte okulda eğitim ve öğretim başlayacak. Geçen bu iki aylık süre zarfında hem öğrencilerimiz, hem de velilerimiz başka bir okula gidip-gelmenin zorluğunu yaşadılar....