19 / 05 / 2024

tarsus inşaat

tarsus inşaat

Tarsus Belediyesi, kenti şantiye alanına çevirdi. 23 ayrı noktada hizmet üreten ekipler, daha güzel Tarsus için gece gündüz demeden çalışıyor.

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi!

Mersin Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi. İnşaatta hasarın oluştuğu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Tarsus Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hızlandı.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı yükseliyor.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Sağlık Bakanı Koca, Tarsus Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret edip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Tarsus'taki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgede hayata geçirilen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Can, Eylül-Aralık döneminde her hafta bir veya iki hizmetin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Çukurova Havalimanı’nda inşaat çalışmaları tam gaz!

Mersin’in Tarsus ilçesinde hayata geçirilen Çukurova Havalimanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Mersin'de inşaat temsilcileri toplandı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, inşaat sektörü ile uğraşan mimar, müteahhit, mühendisler, yapı denetim uzmanları ve diğer inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesinin inşaatı başladı!

Mersin Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Devlet Hastanesi inşaatını meclis gündemine taşıdı. TBMM toplantısında söz alan Şimşek Sağlık Bakanlığını açıklamaya yapmaya davet etti..

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

tarsus inşaat Haberi

tarsus inşaat

Daire müdürleri ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, amaçlarının daha güzel Tarsus’u inşaa etmek olduğunu söyledi.


Tarsus’un her geçen yapılan hizmetlerle geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı Şevket Can, 54 vilayetten büyük Tarsus’un cazibe merkezi haline getireceklerini ifade etti.


Göreve geldikleri günden bugüne 22 hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Başkan Can, “Bugün itibariyle 23 ayrı nokta çalışmalarımız sürüyor. Ayyıldızlı Camii, Şehitlertepesi Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi, Kırklarsırtı Mahallemizde 750 metre yürüyüş yolu, Akdeniz Sitesi Camii inşaatı, Kavaklı Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı, Anıt Mahallesi Merhum Hacı Lütfiye Kocamaz Camii inşaatı, Kleopatra Meydan Projesi, Cumhuriyet Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı, Tarihi Ticaret Merkezi İnşaatı, Yunus Emre Mahallesi Taziye Evi inşaatı, Yeşil Mahalle Yaşam Boyu Spor Merkezi  inşaatı, Yeşilevler Mahallesi Taziye...