07 / 05 / 2024

tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri

tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sarıtağ ve Murat Doğruparmak ortaklığında kuruldu.

Amasya Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira almayacak!

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını söyledi.

Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması hukuka aykırı mı?

TÜRKAD Başkanı Avukat Dr. Mehmet Sarı, "Ayasofya Camii statüsü tesis edilip camii olarak ibadete açılması gerekir" dedi.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile Ahmet Tahir Gürsoy, Girol Gürsoy, Ayşe Gülen Gürsoy ve Mehmet Sarıga ortaklığında kuruldu. 

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Sarıyer'de yerinde dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarıyer'de kentsel dönüşüm söz verdi. Bakan Özhaseki, Armutlu ve Derbent’te proje geliştirdiklerini belirterek, “Sarıyer’de yerinde dönüşüme başlıyoruz” dedi

Sarıyer Armutlu’da yapıların yüzde 65'i kaçak!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edilen Sarıyer'in Armutlu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde itirazlar reddedildi. Bölgedeki yapıların yüzde 65'i kaçak olarak belirlendi.

tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri Haberi

tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, 2014 seçimlerinden sonra gelen büyükşehir yasasından sonra Tarsus’taki 5 Belde belediyesinden kalan resmi binaları baştan aşağı yeniledi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, eski 5 belde bulunan belediye binalarının bölge halkının hizmetine sunduklarını belirtti.

Tarsus Belediyesi'nde yer alan habere göre, binaları çok amaçlı tesisler olarak hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Can, “2014 seçimleri sonrası devreye giren büyükşehir yasasından ilçe belediyelerinden en çok etkilenen belediyelerin başında Tarsus Belediyesi gelmektedir. 45 mahalle sorumluluk alanımızda iken kapanan belde belediyeleri ve köylerimizle birlikte sorumlu olduğumuz mahalle sayısı 179’a çıktı. Buna ters orantılı olarak gelirimizde %60 azaldı. Ama biz buna rağmen gece uyumadan gündüz yorulmadan hizmetlerimizi ve eserlerimizi ortaya koyduk koymaya da devam ediyoruz. Ayırmadan ötekileştirmeden nakış nakış işliyoruz Tarsus’umuzu....