19 / 05 / 2024

tarsus satıık gayrimenkul fiyatları

tarsus satıık gayrimenkul fiyatları

Tarsus 1. İcra Dairesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 2 milyon 920 bin 507 TL olarak belirlendi.

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Behlül Şimşek tarafından kuruldu.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Duran tarafından kuruldu.

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çakır, Fatih Temiz, İlker Bektaş, Muammer Odabaşı ve Nilgün Bektaş ortaklığında kuruldu.

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Şenkaya tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 0bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Shkear tarafından kuruldu.

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Tüfek ve Mehmet Fatih Orhan ortaklığında kuruldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer2de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lala Gahramanova tarafından kuruldu.

tarsus satıık gayrimenkul fiyatları Haberi

tarsus satıık gayrimenkul fiyatları

T.C. TARSUS 1. İCRA DAİRESİ 


2015/246 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Tapu Özellikleri: Mersin İli. Tarsus İlçesi. Arıklı Köyü. Cilt/Sayfa No: 8/741 . Ada/Parsel: -/ 605. Yüzölçümü: 5.450.00 nr . Ana Taş. Nit: Arsadır.


Taşınmazın Özellikleri: Borçlu adına tam paylıdır. Arsa belediye imar planında sanayi alanı olarak tescillidir. Tarsus-Mersin D400 karayolu kenarındadır.Yol. su. elektrik gibi hizmetleri almaktadır. 


Ana Tesis İsletme Binası: Tek katlı binadır. Briket duvarlı, çatı atermit kaplamadır. Ön gerilirdi kiriş ve kolonlarla prefabrik inşaa edilmiştir. 7 metre yüksekliğinde olup yerler şap betondur. İşletme taban alanı 2.700.00 m2 dir. Bina yaklaşık 15 yaşlarında olup yıpranma payı %15 tir. 


Yükleme Rampası: Ana işletme binasına bitişik konumdadır. Taban alanı 480.00 nr dir. Demir profil...