03 / 05 / 2024

Tarsus yeni taziye evi

Tarsus yeni taziye evi

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Mersin Tarsus'a yeni özel okul!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta hayata geçirilen özel bir okulun açılış törenine katıldı.

Tarsus'ta yapılaşmanın önü açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi Başkanı Şevket Can, Bağlar, Gaziler ve Yeni Mahalle’nin imar durumunun düzeltilerek, gelişiminin önünün açıldığını söyledi.

Tarsus'taki 3 mahallede imar planı değişikliği!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle, Bağlar ve Gaziler mahallerinin imar planlarının değişeceğini açıkladı.

Tarsus Yeni Devlet Hastanesi bu yıl tamamlanacak!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan Tarsus Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 600 yataklı hastanin birkaç ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Nihat Özdemir: Tarsus'ta 2 yeni otel inşa ediyoruz!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, "Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor" dedi. İşte Capital'de yer alan haberin detayları...

Gaziantep Şahinbey yeni tesisine kavuşuyor!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen taziye evinin yapımını inceledi. Tahmazoğlu, yeni tesisin yakın zamanda açılacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Mersin Tarsus'ta yeni imar kararları alındı!

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığı tarafından toplandı. Mersin Tarsus'ta yeni imar kararları alındı.

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Tarsus yeni taziye evi Haberi

Tarsus yeni taziye evi

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı. Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, hizmetlerden dolayı Başkan Can'a teşekkür etti. Aydın, "Başkanımıza bu hizmeti için teşekkür ediyorum. Kendisine daha önce taziye evi ihtiyacımızı iletmiştik. Sağ olsun hemen işleme aldı" dedi. Tarsus olarak büyük bir aile olduklarını vurgulayan Başkan Şevket Can, "Bugüne kadar 16 hizmetin açılışını gerçekleştirdik. Tarsus'taki 45 mahalleye hizmet yapmak istiyoruz. Her mahallemize eserler bırakmak istiyoruz. Bu 45 mahallede hiçbir ayrım yapmadan el ele gönül gönüle yaşamak istiyoruz. 2004 yılından önce bu mahalleye cenaze arabası giremezdi. Vatandaşlarımız çamurdan dolayı evlerinden dışarı çıkamazdı. Ama şu anda bu eksikliklerin hepsi giderildi"...