24 / 07 / 2024

Tarz İnşaat

Tarz İnşaat

Bunk Konaklama ve Turizm Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı Alp Hepkarabelli oldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dağılma tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tarzım Yapı İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarzım Yapı İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Bohem yaşam tarzını evinizde yaşayın!

Değişik kültürlere, seyahat etmeye ve antika eşyalara meraklıysanız evinizi de mutlaka buna uygun olarak dekore etmelisiniz. Ruhunuzu yansıtan bir ev dekorasyonu yaşam tarzınız için oldukça önemlidir.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te tarzını en iyi yansıtan dekorasyon!

Dumanakay Mozaik projesi "Tarzını en iyi yansıtan dekorasyon!" sloganıyla satışa sunuluyor. Daire fiyatlarının 176 bin 400 TL'den başladığı projede 799 tane daire ve 1 tane ticari birim yer alıyor.

Ankara Tarz Ansira daire fiyatları!

Başkent Ankara'da Tarz İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Tarz Ansira daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Projede 1+1 ve de 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Ankara Tarz Ansira daire fiyatları!

Tarz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Tarz Ansira daire fiyatlarına haberimizin içierisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Ankara Tarz Ansira fiyatları!

Başkent Ankara'da Tarz İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Tarz Ansira fiyatları hakkında detaylı bilgisi haberimizde bulabilirsiniz. Projede, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Tarz İnşaat Tarz Ansira daire fiyatları!

Tarz İnşaat Tarz Ansira daire fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Ankara Yaşamkent'te inşa edilen Tarz Ansira Evleri projesinde teslimler bu yıl Haziran ayı içerisinde yapılıyor...

Tarz İnşaat Tarz Ansira fiyatları!

Tarz İnşaat Tarz Ansira fiyatları ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Tarz İnşaat Tarz Ansira satılık daire!

Tarz İnşaat Tarz Ansira satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Tarz Ansira Ankara Çayyolu'nda Yaşamkent Mahallesi'nde yükseliyor...

Tarz İnşaat Tarz Ansira fiyat listesi! 2014 Haziran'da teslim!

Tarz İnşaat Tarz Ansira fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Tarz İnşaat Tarz Ansira projesinde daireler 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Tarz İnşaat Haberi

Tarz İnşaat

Alp Hepkarabelli, Nüzhet Abbasoğlu, Ekrem Esen Talu, Yunus Buğra İnal, B.S. Charles Carrington ve Moritz Luttike tarafından kurulan Bunk Konaklama ve Turizm Anonim şžirketi, Beyoğlu"nda yer alıyor.

200 bin TL sermaye ile kurulan firmanın iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında bizzat veya yabancı sermaye yoluyla turistik tesisler yapımı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işlerin yapılması.

Bunk Konaklama ve Turizm Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı Alp Hepkarabelli, Başkan Yardımcısı Nüzhet Abbasoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Yunus Buğra İnal, Morıtz Luttike, Ekrem Esen Talu ve B.S. Charles Carrington.

Adres: Kemerhatun Mahallesi, Balık Sokak-Beyoğlu
Tel: 0212 272 61 01


İclal...