29 / 04 / 2024

Taş Hanı binası satılık

Taş Hanı binası satılık

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Eminönü Talı Köşkü Caddesi'nde yer alan Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatını ihaleye çıkıyor. İhale için son teslim tarihi 4 Nisan 20107 günü saat 15:00 olarak belirlendi.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

TUBİTAK için toplantısı odası inşa ediliyor!

Ankara Mamak'ta bulunan binası için toplantı odası yapılmasına karar verilmişti. Toplantı odasının tadilatının Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ Şırnak hizmet binası ihalesi bugün!

Yaptığı konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Sinop'ta yurt binasının kamulaştırılması mecliste!

Sinop'ta bir yurt binasının kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Milas'ta hastane binasının tahliyesi meclis gündeminde!

Muğla'nın Milas ilçesindeki bir hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TSKB GYO Tahir Han Binası 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan "Tahir Han Binası"na ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Merkez Bankası'nın İstanbul'da taşınacağı binası TBMM'de!

Merkez Bankası'nın bazı birimlerinin İstanbul'a taşınması nedeniyle bina kiralanması ve yeni bina inşaatı için yapılan ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taş Hanı binası satılık Haberi

Taş Hanı binası satılık

Mülkiyeti İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) ait olan Eminönü Talı Köşkü Caddesi'ndeki 969 Ada ve 78 Parselinde bulunan tescilli taş hanı binası rekonstüksiyon inşaatı için götürü bedel anahtar teslimi ihaleye çıkacaktır. 


İhale şartnamesi temini tarihleri: 01 Mart- 31 Mart 2017 arasında

Teklif dosyası son teslim tarihi ve saati: 04 Nisan 2017 Salı, saat 17:00 

Teklif dosyası teslim adresi: İstanbul Ticaret Odası, Ana bina 1. kat, Proje Yönetimi Koordinatörlüğü

Bilgi için : 212 455 6457 ve 455 64 55

Web: