04 / 05 / 2024

Tasarı mimarlık adres

Tasarı mimarlık adres

Tasarı Peyzaj Mekanik Malzeme İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yahya tarafından kuruldu.

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Gizem Akkaya Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 

Hepe Tasarım Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hepe Tasarım Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hayriye Pınar tarafından kuruldu. 

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 9 Ekim 2017'de 100 bin TL sermaye ile Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Nord Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nord Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Erkan Ural ve Burcu Yücataş Ural ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halim Çelen ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Ahmet Sarıhan ve Onur Çoban ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Badr Eddin Zeına ve Bodour Zena ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gün, Metin Akbaş ve Mustafa Demir ortaklığında kuruldu.

Yavuz Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Yavuz tarafından kuruldu.

Çankaya Mimarlık Yapı Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çankaya Mimarlık Yapı Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeynel Abiddin Çankaya tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Albayrak Mimarlık Tasarım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Albayrak Mimarlık Tasarım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

By Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Merve Balakan Yavuz tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tasarı mimarlık adres Haberi

Tasarı mimarlık adres

Tasarı Peyzaj Mekanik Malzeme İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!Tasarı Peyzaj Mekanik Malzeme İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yahya tarafından kuruldu.

Tasarı Peyzaj Mekanik Malzeme İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Osmanağa Mahallesi Pavlonya Sok. Kamberoğlu Apt. No:6/23...