16 / 06 / 2024

tasarrıg mevduatı sigorta fonu

tasarrıg mevduatı sigorta fonu

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri yaklaşık 55 milyon olan 27 taşınmazı, 12 şubat salı günü satışa çıkaracak.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

O bankadan flaş karar. Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Hesaplara el konulacak. Müşterileri şaşkın

Ziraat Bankası'ndan flaş bir karar geldi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 10 yıldan uzun süre hiçbir şekilde dokunulmayan hesaplardaki paranın yasal olarak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredileceği belirtildi.

Federal Mevduat Sigorta Kurumu'ndan flaş Signature Bank açıklaması!

Signature Bank'ın iflasının temel nedeni, kötü yönetim olarak açıklandı, ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) tarafından yapılan bir açıklamada belirtildi.

Bankada parası olanlara garanti sürprizi! Sigortaya tabi mevduat tutarı 400 bin lira oldu! Son dakika!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından, sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı resmen yükseltildi. İşte sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı ile ilgili tüm ayrıntılar...

Aynes Gıda'nın devri onaylandı! İşte satın alan şirket

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Aynes Gıda'yı, KDV dahil 926 milyon 89 bin TL tutarındaki satış bedelini tahsil ederek Tarım Kredi Kooperatifi'ne sattı.

Aynes'in 785,5 milyon TL'ye Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışı gerçekleşti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda'nın 785,5 milyon TL'lik bedelle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışının gerçekleştiğini duyurdu. İşte detaylar..

TMSF elindeki iki şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardığını duyurdu. 

TMSF'den Yaşamevim ödemelerine yönelik açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş hakim ortağı ile sürdürülen borcu için yapılandırma görüşmelerin son aşamaya gelindiğini açıklayarak mutabakat neticesinde kayıt kabul işlemleri yapılacağını bildirdi. 

21 tasarruf finansman şirketinin tasfiyesi TMSF tarafından yönetilecek!

Geçtiğimiz günlerde tasfiye kararı alınan toplam 21 tasarruf finansman şirketinin çözümlemesini Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu sağlayacak.

Türkiye'de altın alarmı! Tonlarca altın için tarih verildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ağrı Diyadin Mollakara Altın Tesisi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Muhiddin Gülal, Ağrı tesisin ilk altın dökümünü 2022 yılının sonunda yapılacağını açıkladı.

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde yüzde 0.99 vade farkı, 120 ay taksit imkanı ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

tasarrıg mevduatı sigorta fonu Haberi

tasarrıg mevduatı sigorta fonu


TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, taşınmazların 9'u İstanbul, 5'i Denizli, 4'ü İzmir, 2'si Tekirdağ'da ve birer tanesi de Muğla, Adana, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Balıkesir ve Osmaniye'de yer alıyor.


Gayrimenkuller tarla, bina, konut, arsa, dükkan, bina-baskı atölyesi-bobin deposu, avlulu kerpiç, ahır ve samanlıktan oluşuyor.


İstanbul'da bulunan, üzerinde herhangi bir yapı bulunmayan 16 milyon 545 bin YTL değerindeki parsel, taşınmazlar arasında en yüksek muhammen bedele sahip olma özelliği taşıyor.


İhaleyle ilgili kurumun www.tmsf.org.tr adresinden bilgi...