21 / 07 / 2024

Tasarruf El Kitabı

Tasarruf El Kitabı

Tasarruf A.Ş. tarafından “Dünya Tasarruf Günü”nde gerçekleşen lansmanda, gelecek planları ve müşterilere sunulan, fark yaratan hizmetler sunuldu.

BİM'de ilkokul, ortaokul ve lise tüm dersler kitabı satışta! BİM aktüel ürünler kataloğu 28 Ekim 2022

BİM 28 Ekim 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de birçok ürün uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, BİM'de aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Ekim 2022 Cuma BİM fiyat listesi...

Gebze Center AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açacak!

10 yıl önce faaliyete başlayan Gebze Center AVM, pandeminin ardından normalleşme dönemiyle ilgili önlemlerini tamamladı. 1 Haziran 2020 tarihinde kapılarını yeniden açacak Gebze Center AVM'de “Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı” hazırlandı.

Eminevim'den Hac Tasarruf Sandığı!

Faizsiz ev alma sistemi Eminevim, yıllardır uyguladığı el birliği sistemi içerisinde bu kez de Hac Tasarruf Sandığı'nı oluşturdu. Sistemde zaman içerisinde oluşacak maliyet farklarını korumak için tüm ödemeler altın olarak ayarlandı.

Kastamonu'da yıkılan binalarla tasarruf sağlanıyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından ikinci el tasarrufu başladı. Belediye, yıkılan binalardan alınan malzemeleri kullanarak tasarruf sağlıyor.

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndü!

Uzanlar Grubunun, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali gören herkesi şaşırttı. 

Türkiye'de hem konut edinme, hem de tasarruf arttı!

Son yıllarda konut piyasası gayet canlı. Her yıl birinci el ve ikinci elde 1 milyonunun üzerinde konut satılıyor. Bu yıl da 1.3 milyon satış adedini geçerek yeni bir rekor kırması söz konusu. Hanehalkı tasarruf ediyor, birikimini büyütüyor ve konut alıyor.

TMSF, Alman şirketine el konulduğu iddiasını yalanladı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantılı Alman şirketine el konulduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Kamulaştırmasız el atma ecrimisil davası!

Ecrimisil, Hazine taşınmazının, İdarenin izni dışında gerçek veya tüzel kişilerce işgal veya tasarruf edilmesi sebebiyle ecrimisil alınıyor. Peki, kamulaştırmasız el atma ecrimisil davası nasıl açılır?

Yurt dışına gidecekler için Seyahat Sağlığı El Kitabı hazırlandı!

Yurt dışına gidecekler için Seyahat Sağlığı El Kitabı hazırlandı. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Hüsem Hatipoğlu, el kitabının Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun isteği doğrultusunda hazırlandığını belirtti.

Taner Yıldız: Tasarruf için Enerji Takımı kurduk!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Tasarruf için bir Enerji Takımı kurduk. Bu takım sayesinde, 77 milyon ile el ele vererek ülkemizi enerji dolu yarınlara taşıyacağız. Türkiye’nin bu seferberliğe ihtiyacı var” dedi...

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenler tek kitapta toplandı!

İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Derneği, sistemden yararlanmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili soru işaretlerine yanıt bulacağı bir kentsel dönüşüm el kitabı çıkardı. Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenler tek kitapta toplandı...

Kentsel dönüşümün el kitabı internette ücretsiz!

İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Derneği, sistemden yararlanmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili tüm sorularına yanıt bulacağı bir kentsel dönüşüm el kitabı çıkardı. Kentsel dönüşümün el kitabı internette ücretsiz...

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği Kentsel dönüşüm için kitap çıkardı!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği, sistemden yararlanmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili tüm soru işaretlerine yanıt bulacağı bir kentsel dönüşüm el kitabı çıkardı. Kitaba, kentseldonusumelkitabi.com adresinden ücretsiz biçimde ulaşabilmek mümkün...

Tasarruf El Kitabı Haberi

Tasarruf El Kitabı

"Hayal Kur, Adım At, Kazan" diye güvenli adımlarla yürüyen Tasarruf A.Ş., sektörde yenilikçi yaklaşımıyla Nisan 2019 itibariyle hizmet veriyor. İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu’nun da katılımcılar arasında bulunduğu, kamu kurumları ve iş dünyasından geniş katılımcılarla, “Dünya Tasarruf Günü”nde gerçekleşen lansmanda, gelecek planları ve müşterilere sunulan, fark yaratan hizmetler sunuldu.

Türkiye’de 1990’lı yıllarından bu yana uygulanan tasarrufa dayalı finansman modeli, bireylerin bir araya gelmesiyle meydana getirilen sinerji ile ev ve araç satın almak için finansman ihtiyacının karşılanması temeline dayanıyor. Tasarruf A.Ş. Genel Müdürü Eda Yazıcı Belgen, “Yeni ve esnek çözümler sunan sektörümüz her bütçeye uygun belirlenebilen maliyetleri, faiz yükünün olmaması ve çok alternatifli taksit seçenekleri ile pek çok kişinin hayalleri için adım atacağı bir fırsat sunuyor. Hızlı bir büyüme trendi gösteren...