05 / 05 / 2024

tasavra çayı duvar

tasavra çayı duvar

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nce yaptırılan çalışmalar kapsamında Tasavra Çayı'nın her iki yanına 1 kilometre uzunluğunda, 3,5 metre yüksekliğinde duvar örülerek, taşkın tehlikesine karşı önlem alındı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan duvar talimatı!

3 ay içinde 8 farklı noktada çöken istinat duvarlarının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Son olarak İstanbul Kağıthane'de göçen ve iki binanın da yıkılmasına yol açan istinat duvarının ardından İstanbul Valiliği'ne talimat verildi.

Gülhane Parkı'ndaki duvar çökmesi davasında karar çıktı!

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açılan davada kararını açıklayan mahkeme, sanığa 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığa verilen hapis cezasını 36 bin 500 lira adli para cezasına çevirdi...

Mardin'deki güvenlik duvarının inşaatı gelecek ay bitecek!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Mardin'de güvenlik sistemi kapsamında yapılan modüler beton duvar çalışmalarının 690 kilometresi tamamlandı. Işık, duvarı gelecek ayın sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı ile doğayı evinize taşıyın!

İtalyan Sirpi, Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı her an doğayı yaşatacak.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

Gülhane Parkı'ndaki duvar neden çöktü?

İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarının yıkılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Salıcı, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya ilettiği önergede duvarın neden çöktüğünü sordu..

Sakarya Büyükşehir heyelan riskine karşı duvar ördü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek Kanlıçay Mahallesi’nde olası heyelan riskine karşı inşa edilen istinat duvarında çalışmalar tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, konuyla ilgili iaçıklama yaptı...

Gülhane Parkı'nda duvar çöktü!

Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, yaralananlar olduğu belirtildi.

Azdavay Devrekani çayı kenarına bisiklet yolları yapılacak!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde dere yatağı ıslah çalışması hızla devam ediyor. Azdavay belediye başkanı Osman Nuri Civelek, Devrekani çayı kenarına yapılan istinat duvarıyla beraber yaya ve bisiklet yolları yapılacağı belirtti.

Anadolu Hisarı'nda istinat duvarı yıkıldı!

İstanbul Beykoz'da bin 328 konutta yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Göksu Evleri ile komşu Tepe Sitesi’ni ayıran “İstinat duvarı” çöktü.

Karşıyaka'ya 136 metrelik istinat duvarı yapıldı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 2015’in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı...

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

tasavra çayı duvar Haberi

tasavra çayı duvar

Beydağ'da Küçük Menderes nehrinin besleyicilerinden olan Tasavra Çayı'nda yatak düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nce yaptırılan çalışmalar kapsamında Tasavra Çayı'nın her iki yanına 1 kilometre uzunluğunda, 3,5 metre yüksekliğinde duvar örülerek, taşkın tehlikesine karşı önlem alındı. 


BAYRAMA HAZIR 

Tasavra Çayı ile birlikte Kiraz'ın Doğancılar ve Çayağzı köylerindeki akarsularda da aynı çalışmaları gerçekleştiren Aktaş İnşaat, Beydağ Tasavra Çayı'ndaki çalışmaları Kurban Bayramı'na kadar tamamlamayı amaçlıyor. 


Proje sorumlusu Cem Al, 'Tasavra Çayı'nda çift taraflı olarak toplam 2 kilometre uzunluğunda duvar örüldü. Ortalama 3,5 metre  dere yataklarını yüksekliğinde olan duvarların düzenleyerek kış aylarında üzerine tel örgülü çitlerle yaşanabilecek taşkın tehlikesinin önüne geçmek" dedi. 



İzmir 9 Eylül...