04 / 05 / 2024

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Taşçı tarafından kuruldu.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Taşdemir ve Muhammed Hasan Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Mase Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mase Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Volkan Mazman tarafından kuruldu.

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim Haberi

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Taşçı tarafından kuruldu.

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...