07 / 07 / 2024

taşdelen dekon silva

taşdelen dekon silva

Taşdelen'de inşa edilen Dekon Silva projesinin fiyatları 149 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutlar 57 ile 257 metrekare arasında değişen alanlara sahip.

Dekonsilva fiyatları 149 bin liradan başlıyor!

Çekmeköy'de yükselen Dekon Silva projesi 260 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Dekon Silva Konutları'nda son daireler satışta!

İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen Dekon Silva Konutları'nda toplamda 260 daire yer alıyor. 4 blok halinde inşa edilen Dekon Silva projesinde yüzde 70'lik alan yeşilden oluşuyor.

Dekon Silva Çekmeköy'de son daireler satışta!

Teslimlerin hemen yapıldığı Dekon Silva Çekmeköy projesinde peşin ve banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Proje toplam 12 bin 700 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dekon Silva'da son daireler satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Dekon Silva projesi toplam 260 konuttan oluşuyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede teslimler hemen yapılıyor.

Dekon Silva anahtar teslim töreni 29 Mart'ta!

Dekon Silva'nın anahtar teslim töreni 29 Mart 2015 Pazar günü, İSMEK Alemdağ Kurs Merkezi'nde gerçekleşecek.

Dekon Silva projesinde 308 bin 410 TL'ye!

Dekon Silva projesinde yer alan dairelerin fiyatları 308 bin 410 TL'den başlangıç gösteriyor... Dekon Silva projesi kapsamında dairelerin alanları 57 metrekareden başlıyor ve 257 metrekareye kadar yükseliyor.

Dekon Silva'da daireler tükeniyor! 2+1'ler 308 bin 410 TL'den başlıyor!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Silva projesinde daireler tükeniyor. Dekon Silva projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 308 bin 410 TL'den başlangıç gösteriyor.

Çekmeköy Dekon Silva Evleri!

Çekmeköy Dekon Silva Evleri projesinde 2+1'lerin fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. 260 konuttan oluşan Çekmeköy Dekon Silva Evleri projesinde teslimler Mayıs 2015 yılında yapılıyor...

Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen metrosu Alemdağ'a kadar uzatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen Metrosu 2015’te tamamlanacak ve daha sonra Alemdağ’a kadar gidecek. Ayrıca Taşdelen’e 55 bin metrekarelik bir kent meydanı yapacağız” diyerek müjde verdi...

Dekon Silva'da 184 bin liraya! 2015 Mayıs'ta teslim!

12 bin 700 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Dekon Silva projesi Dekon İnşaat imzası taşıyor. Daire fiyatlarının 184 bin liradan başladığı projede konut teslimleri Mayıs 2015'te gerçekleştirilecek.

Taşdelen’e metro ne zaman gelecek?

Son birkaç yıldır İstanbul’un en çok yatırım çeken lokasyonları arasında başı çeken Taşdelen, yeni planlanan metro projeleri ile cazibesini daha da artıracak. Peki Taşdelen’e metro ne zaman gelecek? İşte yanıtı…

Lidya Flats ulaşım! Çekmeköy Taşdelen'de!

Lidya Flats ulaşım ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çekmeköy Taşdelen bölgesinde yer alan Lidya Flats Evleri projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor...

216 Butik Çekmeköy nerede? Taşdelen'de yükseliyor!

216 Butik Çekmeköy nerede? Çekmeköy Taşdelen'de yükselen 216 Butik Evleri'nde daire fiyatları 174 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 216 Butik Çekmeköy'de yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Çekmeköy Taşdelen Dome Rezidans Konutları!

Çekmeköy Taşdelen Dome Rezidans Konutları'nda daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Taşbina İnşaat Dome Residence Evleri İstanbul Anadolu yakasında yükseliyor...

taşdelen dekon silva Haberi

taşdelen dekon silva

Dekon İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de 12 bin 700 metrekarelik alanda yükselen Dekon Silva projesinde  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor.


Dekonsilva 260 konuttan oluşuyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Dekon Silva Evleri'nde teslimlerin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.



Çekmeköy Dekon Silva daire fiyatları 149 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamındaki konutların alanları 57 metrekare ile 257 metrekare arasında değişiyor. 


Silva Dekon'dan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanaibliyor. Dekon Silva Evleri'nde; açık yüzme havuzları, bisiklet ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, spor sahaları gibi alanlar bulunuyor. Ayrıca Dekon Silva Konutları'nda;  uydu yayını, tüm dairelerde görüntülü interkom sistemi, yangın algılama ve yangın söndürme sistemi, 24 saat güvenlik, salon ve ebeveyn yatak odalarında klima altyapısı, otopark yer alıyor.


Dekon Silva satış ofisi:...