02 / 05 / 2024

Taşdelen Real Estate İnşaat iletişim

Taşdelen Real Estate İnşaat iletişim

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zafer Azim tarafından kuruldu.

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arsel Erginbaş Ünal tarafından kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alshaımaa Abdul Al-Yassry tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Anas Tarıq G.M., Ibrahım Halabıe ve Wahib Azbarga ortaklığında kuruldu.

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Hançer tarafından kuruldu.

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

Taşdelen Real Estate İnşaat iletişim Haberi

Taşdelen Real Estate İnşaat iletişim

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane, prefabrik, ve buna benzer binaların inşaatlarını yapmak, her türlü alt ve üst yapı işleri tesisat, tadilat, tamirat, iç ve dış dekorasyon, restorasyon işleri yapmak, veya üçüncü kişilere yaptırmak, kendi nam ve hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her nevi inşaatı yapmak veya yaptırmak. 2.Konusu ile ilgili şirket lehine arsa ve arazi satın almak, gerektiğinde satmak, alınan arsa ve arazileri üzerine inşaatlar yapmak ve...