05 / 05 / 2024

taşdelern çiftlik evleri satılık daire

taşdelern çiftlik evleri satılık daire

Taşdelen Çiftlik Evleri'nde 145 metrekare alanlı dairelerin fiyatı 135 bin YTL'den satışa çıkarıldı. Anadolu Yakası'nın en ucuzu olan projede fiyatlar 135 bin YTL'den başlıyor.

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

Yeniden yükselen kerpiç lüks binalara da girdi!

Toprağın alçı ve kireç ile karıştırılarak elde edilen yeni nesil kerpiç malzemesi, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kullanım alanı bulmaya başladı. Özellikle çiftlik evleri ve villa tarzı yapılar için uygun bir yapı malzemesi olan kerpiç, doğal iklimlendirme özelliklerinden dolayı da tercih ediliyo

Şehir hayatından kaçanlar çiftlik evleri alıyor!

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son villa!

3 farklı tipte 45 adet villanın yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki son villanın fiyatı 750 bin TL olarak belirlendi.

Cepa Evleri 2018'de teslim!

Cepa Gayrimenkul imzasını taşıyan Cepa Evleri'nin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 188 konuttan meydana gelen proje Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. 

Beyaz Yakalılar ve Y Kuşağı Kuleli Evleri'ni tercih ediyor!

Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyan Kuleli Evleri merkezi lokasyonu ile özellikle beyaz yakalıların ve Y kuşağının tercih noktası oldu.

Sancaktepe Metrolife Sinpaş fiyatları!

Sancaktepe Metrolife Sinpaş fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO imzası taşıyan Metrolife Evleri'nde yüzde 30'a varan lansman indirimi sağlanıyor...

Sur yapı Topkapı Evleri 2 bin TL'den başlayan taksitlerle!

Sur Yapı imzası taşıyan Topkapı Evleri projesi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası kapsamında 60 ay sıfır faizle aylık 2 bin TL'denbaşlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor...

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

ur Yapı imzası taşıyan Topkapı Evleri 224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Projede 600 TL’den başlayan taksitlerle ve 120 ay vade imkânıyla ev sahibi olunabiliyor. Peki Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

Lokum Evler Tuzla satış fiyat listesi 2017!

DKY İnşaat imzası taşıyan Lokum Evleri projesinde fiyatlar 324 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 722 daireye yer verildi...

Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Satıroğlu İnşaat imzası taşıyan Marmarada Evleri 246 daireden meydana geliyor. Proje 40 bin 20 metrekare inşaat alanına sahip. Peki Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

taşdelern çiftlik evleri satılık daire Haberi

taşdelern çiftlik evleri satılık daire

Yeşillikler arasında sağlıklı bir yaşam sunan Taşdelen Çiftlik Evleri , 5 blok, 180 daireden oluşuyor. Toplam 5 dönüm üzerine projelendirilen sitede, son üç blok Şubat 2008'de teslim edilecek. Taşdelen Çiftlik Evleri'nde normal daireler 135.000 ile 170.000 YTL 'den satışa sunulurken dubleks daireler 250.000 YTL'ye satılıyor. Projenin satış ve pazarlamasını ise RE/MAX Nart Ofisi gerçekleştiriyor.

Taşdelen Atatürk Caddesi'nde, Altunizade'ye 10, Kadıköy ve Üsküdar'a 20, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ne 15 dakika mesafede bulunan, 2 tip daireden oluşan Taşdelen Çiftlik Evleri'nde 145 metrekare, 3+1 büyüklüğünde 170 adet ve 210 metrekare, 4+2 büyüklüğünde, teraslı 10 adet dubleks daire yer alıyor.

Deprem yönetmeliğine uygun radye temel üzerine yapılandırılan,...