11 / 05 / 2024

Taşdem Mühendislik İnşaat adresi

Taşdem Mühendislik İnşaat adresi

Taşdem Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Taşdemir tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Kasım' da Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Demokrasi Caddesi' nde kuruldu.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yap

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beşiktaş’ta yapıldı.

Gisan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gisan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhyettin Bakış tarafından kuruldu.

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Memiş tarafından kuruldu.

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Tekatlı tarafından kuruldu...

Kaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

xKaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Özçelik tarafından kuruldu.

Taşdevri Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdevri Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Nuh Yıldız, Ali Ay, Mikail Varçin, Deniz Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Aydınlı Caddesi'nde kuruldu.

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Kuleli Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Değerleme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Değerleme Ticaret Limited Şirketi, Ersin Bütün tarafından 300 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Pendik, Batı Mahallesi, Gazipaşa Caddesi, Zeytinler İş Merkezi'nde kuruldu.

ETF Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ETF Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Çiplak, Mehmet Fatih Kaya, Eray Başoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı İri tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Taşdem Mühendislik İnşaat adresi Haberi

Taşdem Mühendislik İnşaat adresi

Taşdem Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Taşdemir tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu. 


Taşdem Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) İNŞAAT 1-) Her türlü İnşaat taahhüt,  müteahhitlik ve müşavirlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatların , yapı projelendirmesi mevcut projelerinin revizesi, her türlü mühendislik hesaplarını , bina projelendirmelerine  yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetle- rini yapmak. 2-) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar,...