15 / 05 / 2024

taşınabilir evlere yoğun ilgi

taşınabilir evlere yoğun ilgi

Kemal Sunal'ın ev satın alamadığı için taşınabilir ev kuran bir adamı canlandırdığı 'Gülen Adam' filmindeki gibi ABD'de yeni bir konaklama hareketi başladı. Taşınabilir evlere yoğun ilgi var.

Migros'ta ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü!

Migros’un ekim ayına özel düzenlediği yeni indirim kampanyası açıklandı. Bu doğrultuda, ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

ŞOK’ta yeni indirim furyası! Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’a bugün yeni indirimler geliyor. Buna göre, Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü. İşte 13 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Bakanlığın gayrimenkullerine vatandaştan yoğun ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait taşınmazlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Turyap'ın Osmangazi Soğanlı Kentsel dönüşüm alanında kurduğu satış ofisine 5 günde 200’ün üzerinde talep geldi. 

İncek Loft'ta Ramazan Geceleri etkinliklerine yoğun ilgi!

Akfen İnşaat tarafından İncek Loft Ramazan Geceleri etkinlikleri düzenlendi. Ramazan Geceleri programına katılan Ankaralılar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Giresun Bulancak'ta TOKİ'ye yoğun talep!

Bulancak İlçesinde sınırlı sayıda devam eden TOKİ inşaatı yoğun talep üzerine ikinci etap TOKİ için kooperatif nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Eskişehir Tepebaşı Fen İşleri yoğun mesaide!

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz dönemini yoğun bir çalışma temposuyla geçiriyor. Ekipler, mahallelerde asfalt dökümü, taş döşeme, kaldırım çalışmalarına ağırlık veriyor.

taşınabilir evlere yoğun ilgi Haberi

taşınabilir evlere yoğun ilgi

Kemal Sunal'ın ev satın alamadığı için taşınabilir ev kuran bir adamı canlandırdığı 'Gülen Adam' filmindeki gibi ABD'de yeni bir konaklama hareketi başladı. Tiny House Movement (Ufak Ev Hareketi) olarak adlandırılan ve ev satın almak için başvurulan kredilere tepki olarak doğan hareket gün geçtikçe büyüyor. 


30 yıl boyunca her ay kira öder gibi ev almak yerine, çok küçük boyutlarda, taşınabilen evler tercih edilmeye başlandı. ABD'de normal bir ev ortalama 241 metrekare iken bu evlerin boyutları 9 ile 37 metrekare arasında değişiyor. Bu hareketin doğmasına sebep olarak insanların senelerce mortgage ile uğraşmak istememesi ve küçük evlerin normal evlere göre daha rahat, kullanışlı ve az masraflı olması gösteriliyor. California eyaletindeki Tumblevveed Tiny House isimli bir şirketin yaptığı evler, özellikle milenyum nesli tarafından tercih...