05 / 05 / 2024

taşoluk arsa fiyatları

taşoluk arsa fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Kurumsal Değerleme ve Özel Projeler Departmanı Müdürü Kolcuoğlu, " Bölgede metrekare fiyatları projeler açıklanmadan önceki rakamlardan neredeyse iki katı oranında arttı" dedi.

3. havaalanı ve 3. köprü arasında arsa alanlara denetleme başladı!

Taraf Gazetesi'nin haberine göre İstanbul’da 3. havaalanı ve de 3. köprü arasında arsa kapatan ünlü isimler, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ ne bağlı denetçiler tarafından araştırılıyor...

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç lira? 3 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç TL oldu? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, yarım altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç TL?  İşte 3 Eylül 2022 güncel fiyatlar...

MediaMarkt'ta kulaklık fiyatları ne kadar? Samsung, JBL, Sony... İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en popüler tekno marketlerinden biri olan MediaMarkt, kulaklıklarda inanılmaz fırsatlar sundu. Peki, MediaMarkt'ta kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Arnavutköy Taşoluk imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Taşoluk Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022!

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...

Arnavutköy Taşoluk 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı!

Arnavutköy ilçesi, Taşoluk Mahallesi, Han Deresi Vadi Tabanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Arsa fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de konut imarlı arsa fiyatları ortalama yüzde 60, arazi fiyatları da yüzde 120 arttı. Peki arsa fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Arsa fiyatları yüzde 85 arttı!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkilerken arsa fiyatları da arttı. Özellikle İstanbul'da bir senede arsa fiyatı tavan yapmış durumda. 

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

taşoluk arsa fiyatları Haberi

taşoluk arsa fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Kurumsal Değerleme ve Özel Projeler Departmanı Müdürü Ozan Kolcuoğlu, İstanbul'a üçüncü havalimanı ve üçüncü köprü yakınlarında yer alan bölgelerde ulaşımın çok daha kolaylaşacak olması nedeniyle daha da değerleneceğini belirterek, "Bölgede metrekare fiyatları projeler açıklanmadan önceki rakamlardan neredeyse iki katı oranında arttı" dedi.


AA muhabirine İstanbul'da yapılacak olan üçüncü havalimanı ve İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprü olacak Yavuz Sultan Selim köprüsünün bölgeye sağlayacağı katkıyı değerlendiren Kolcuoğlu, köprü ile aynı sürede bitirilmesi hedeflenen havaalanının Arnavutköy-Göktürk-Çatalca yollarının birleştiği kavşaktaki 3 bin 500 hektarlık bölgeye yapılacağını ve 6 pistinin bulunacağını söyledi.


Kolcuoğlu, havaalanı proje alanının güneyinden geçen ve üçüncü köprü ile bağlantılı olması düşünülen yolun bölgedeki önemli ulaşım kararlarından biri olarak gösterildiğine dikkati çekerek, proje alanı içerisinde bu yol ile bağlantılı...