01 / 05 / 2024

taşyapı Taş Konakları projesi

taşyapı Taş Konakları projesi

İzmir'in en çok göç alan yerleşim yerlerinden Menemen'de gayrimenkul sektöründe alışkanlıkları bozacak bir yatırım hayata geçiriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Sur Yapı Exen Konakları 0.99 faiz oranı ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta! 

Sur Yapı Exen Konakları, ilk yıl 27 bin TL'den başlayan taksitler, 0.99 faiz ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı Validebağ Konakları fiyat tablosu 2018!

17 bin 237 metrekare arsa alanına sahip Altunizade Validebağ Konakları projesinde yüzde 25 peşin ve 84 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunulan evlerin aylık taksitleri 8 bin liradan başlıyor..

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi!

11 blok halinde yükselen Validebağ Konakları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje 368 konuttan meydana geliyor.  İşte DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi...

Validebağ Konakları fiyat listesi!

İstanbul Koşuyolu'nda 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde yükselen Dap Yapı Validebağ Konakları'nda 1+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017!

Toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017 başladı. Projede yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapmaksızın 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Sur Yapı Şehir Konakları güncel fiyat listesi!

Sur Yapı Şehir Konakları güncel fiyat listesi 450 bin TL'den başlıyor. Ümraniye Şehir Konakları'nda aylık 900 bin TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Taş Yapı'dan Menemen'e ilk site!

İzmir Menemen'e 12 yılda 18 proje kazandıran Taş Yapı'nın yeni sitesi Taş Konakları'nda yaşam başladı. Firma, Menemen’de gayrimenkul sektöründeki alışkanlıkları bozdu.

KY Yapı Alibey Konakları 12 ayda teslim edilecek!

KY YAPI’nın Değirmendere’de inşaatına başladığı tam akıllı ev projesi olan ‘‘Alibey Konakları’’ büyük ilgi görüyor

Dap Yapı Validebağ Konakları fiyat 2017!

Dap Yapı Validebağ Konakları'nda dairelerin metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlıyor. Validebağ Konakları projesinde vade farksız 50 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

taşyapı Taş Konakları projesi Haberi

taşyapı Taş Konakları projesi

İzmir'in en çok göç alan yerleşim yerlerinden Menemen'de gayrimenkul sektöründe alışkanlıkları bozacak bir yatırım hayata geçiriliyor. Taş Yapı, 12 yılda 18 proje kazandırdığı ilçeye, yüzme havuzlu, kapalı otoparklı ve güvenlikli ilk siteyi kuruyor. Farklı tiplerde 140 daireden oluşan Taş Konakları'nda yaşam önümüzdeki mayıs ayında başlayacak, Menemen'de yepyeni bir dönemin kapıları aralanacak. 


Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Taşdöner, ilçe merkezindeki projenin 40 milyon liralık 1 yatırım büyüklüğüne sahip olduğuna dikkat çekti. 


Özcan Taşdöner, her türlü konforun düşünüldüğü Taş Konakları'nın önemli bölümünün daha inşaata başlamadan satıldığını dile getirdi, "İzmir'in sanayi bölgesinde yer alan Menemen yoğun göç alıyor. Taş Yapı olarak hem bu talebi karşılayacak hem de bu bölgede yaşam alışkanlıklarını değiştirecek birprojeye imza atmak istedik" diye konuştu. 


Milliyet...