02 / 05 / 2024

Taşyapı üsküdar oteli ne zaman açılacak

Taşyapı üsküdar oteli ne zaman açılacak

Yetimleri okutan Daruşşafaka’ya “hastane” yapımı için verilmeyen izin, Taşyapı’ya 42 katlı otel projesi için verildi. Milyon dolarlık proje Koruma Kurulu’na yapılan itirazla incelemeye alındı, inşaat durduruldu.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Üsküdar'da önlem alınmadan yapılan bina yıkımına tepki!

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Üsküdar Belediyesi 3 ilçedeki taşınmazlarını satıyor!

İstanbul'un Üsküdar Belediyesi, İstanbul’daki toplamda 17 milyon 486 bin 516 TL değerindeki taşınmazlarını satışa sundu. Şehrin en hareketli ve işlek caddelerinden olan Bağdat Caddesi üzerindeki taşınmaza 9 milyon 178 bin 500 TL isteniyor.

Üsküdar Belediyesi'nce restore edilen tarihi yapılar mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından restore edilen tarihi yapılara dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşan tarafından kuruldu. 

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Taşyapı üsküdar oteli ne zaman açılacak Haberi

Taşyapı üsküdar oteli ne zaman açılacak

Darüşşafaka Cemiyeti’nin, yıllarca hastane yapmasına izin verilmeyen arsasını alıp imar planlarını değiştirterek, 80 metre yüksekliğinde otel inşaatına başlayan Taşyapı İnşaat’a belediyeden durdurma kararı geldi. CHP Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ’ın, “Usulsüzlüklerle dolu” dediği projenin durdurulması süreci şöyle gelişti: Yetimleri okutan Darüşşafaka Cemiyeti, bir hayırseverin kendilerine bağışladığı Koşuyolu’ndaki 12 bin 257 metrekare araziye, İslam Kalkınma Bankası’yla birlikte hastane yapmak için projeler hazırladı. Tüm girişimlere rağmen “hayır” cevabı alan Cemiyet, 2005 yılında paraya ihtiyacı olduğu için araziyi sattı. Taşyapı ve Selçuk Ecza Deposu ortaklığı araziyi 7 milyon dolara aldı. İmar Müdürlüğü ve Planlama Müdürlüğü’nün olumsuz görüş bildirmesine rağmen, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AKP’li üyeleri hemen imar plan tadilatı yaptı. Kararla, Taşyapı’ya otel ve ticaret izni verdi.


OTEL İNŞAATI DURDURULDU

Karacaahmet Mezarlığı’nın sınırındaki...