12 / 05 / 2024

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi iletişim

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi iletişim

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center'da kuruldu.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Kuruldu!

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Sarıyer’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp aydın tarafından Kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi kuruldu! 

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi Sarıyer'de 19 milyon 831 bin 477 TL sermaye bedeli ile Hamza Kaya, Nurullah Dönmez ve Ramazan Kaya ortaklığında kuruldu.

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Enverio Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Enverio Enerji Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Arısoy tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Tri Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tri Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tria Energy GMBH tarafından kuruldu.

Dev Marmara Teknoloji Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Dev Marmara Teknoloji Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Akif Murat Sezgen, Ahmet Arda Altuntaş ve Ahmet Melih Özkan ortaklığında kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi iletişim Haberi

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi iletişim

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Taşyayla Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1.Elektrik enerjisi üretim tesisi ve bilhassa yenilenebilir enerji kaynaklarından, güneş, rüzgar, bio kütle gibi kaynaklar kullanılarak, elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji üretim santrallerinin kurulmasında, mühendislik ve taahhüt işlerini, enerji ölçüm işlerini, tasarımını, fizibilite ve çevre etki değerlendirmesini, danışmanlığını, ünitelerinin iç ve dış ticaretini, anahtar teslimi sahada kurulumunu, işletmeye alınmasını, işletilmesini ve bakım servisini yapmak ve yaptırmak. 2.Elektrik enerjisi  üretim tesislerinin sahada kurulumunda, her türlü sağlık ve emniyet tedbirleri alınmasında, projenin yönetilmesinde, yapılan işlerin  kalite kontrollerinin yapılmasında mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek. 3.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınması ve Elektrik Dağıtım Şirketlerinden enerji bağlantı izinlerinin alınması, enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine...