28 / 04 / 2024

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!


Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.



Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Konusu:

GAYRİMENKUL ALIM-SATIM 1.Gayrimenkul (arsa-arazi, bina, ev, tarla vs..) alımı satımı kiralanması ve danışmanlığı işleri, 2 Gayrimenkul alım satımı yapmak kiralamak kiraya vermek aracılık yapmak. 3.Her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı Bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve tevhit işlemleri yapmak, imar durumlarını çıkarmak, projelendirmek tarihi binaların restorasyon işlemlerini yapmak, Gayrimenkul alım satımı yapmak, kiralamak, kiraya vermek, aracılık yapmak, kiralama yöntem hizmeti ve gayrimenkul site yönetimi hizmeti vermek. 4.Konut ve iş yeri alanları geliştirme ve gayrimenkuller ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek, inşaat sözleşmeleri hazırlamak, her türlü izin, ruhsat ve uygulama belgesi almak. 5.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları ile mükellefiyet tesis etmek. Amacına ulaşmak için her türlü mali, ticari, idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak. İç ve dış piyasalardan orta kısa vadeli kredi anlaşmaları akdede bilmek. 6.Gayrimenkul ve üretim tesisleri kiralamak ve kiraya vermek...ve 24.11.2023 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yer alan diğer hususlar.


Geri Dön